WebEye lansează serviciul MyWebEye pentru van-uri

Grupul WebEye, cu sediul în Ungaria, îşi extinde operaţiunile în zona flotelor de vehicule uşoare (de 3,5 tone şi mai mici) prin lansarea unei noi linii de business, MyWebEye, capitalizând experienţa dobândită în domeniul telematicii pentru transportul rutier de mărfuri.
van-floteauto

Noul serviiciu MyWebEye va fi valabil, pentru început, pe trei dintre pieţele pe care este prezentă compania, respectiv în România, Ungaria şi Polonia.

Astfel, companii cu activităţi în domenii variate precum construcţii, agricultură, servicii, transport de mărfuri, logistică, transport persoane vor avea la dispoziţie un instrument inovator pentru eficientizarea activităţii, printr-un control mai bun al consumului de combustibil la eliminarea pierderilor provocate de timpii morţi din program.

Decizia de a lansa această nouă linie de business este răspunsul la nevoile concrete ale pieţei, în condiţiile în care expediţia de mărfuri a avut în ultimii ani o creştere semnificativă.

„Zona serviciilor de curierat, de expediere de mărfuri este pe un trend ascendent. Aţi observat deja că în perioada sărbătorilor, piaţa este aproape blocată, furnizorii nu mai fac faţă cererii uriaşe. Prin urmare, aceste companii sunt într-un proces de extindere a reţelelor, prin mărirea punctelor de depozitare şi diversificarea rutelor de transport. WebEye urmăreşte astfel această tendinţă, oferind un serviciu telematic gândit special pentru această categorie de clienţi. Avem o experienţă importantă în zona transporturilor mari de mărfuri, unde suntem lider de piaţă, şi am considerat că este timpul să abordăm acest nou segment”, a spus Levente Gall, director regional pentru Europa Centrală şi de Est.

Monitorizarea în timp real a vehiculelor, timpul estimat de sosire, măsurarea combustibilului, analizarea stilului de condus, toate aceste elemente sunt vitale pentru buna funcţionare a unei flote auto. MyWebEye livrează clienţilor, în timp real, rapoarte de activitate detaliate, optimizarea utilizării flotei, înregistrarea documentelor, calcularea diurnelor în străinătate.

MyWebeye este simplu de utilizat, se instalează uşor şi informaţiile sunt disponibile pe o interfaţă centrală.

Dincolo de serviciile existente, MyWebEye include elemente adaptate cerinţelor noului grup ţintă, cum ar fi urmărirea îndeplinirii sarcinilor alocate pe fiecare vehicul în parte, comunicarea între şoferi şi dispeceri şi procesarea datelor preluate din calculatorul CANBUS al vehiculului.

Este posibilă, de asemenea, monitorizarea kilometrilor parcurşi în mod real de vehicul pentru a avea o imagine fidelă a activităţii echipei.

Rapoartele generate de soluţia MyWebEye pot livra informaţii complexe despre traseu, poziţia vehiculelor, orele de plecare şi sosire, timpul de staţionare cu motorul pornit, viteza, orele de lucru efectiv (în trafic), consumul de combustibil sau chiar locaţia şi datele când au fost depăşite limitele de viteză.

 

Adaugati comentariu