Vremea rea închide temporar Transalpina între Rânca și Obârșia Lotrului. Precizările CNAIR

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (zăpadă, viscol și ceață) și pentru siguranța participanților la trafic, marți, 4 octombrie 2022, CNAIR și Poliția Rutieră au luat decizia închiderii circulației rutiere pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 67C (Transalpina) între Rânca și Obârșia Lotrului (km 34+800 - km 59+800), a anunțat Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).Transalpina

”Precizăm că măsura închiderii temporare a circulației rutiere pe acest sector de drum a fost luată pentru siguranța participanților la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în această zonă”, a transmis CNAIR.

Potrivit sursei citate, circulația rutieră pe acest sector de drum va fi reluată când condițiile meteorologice vor permite desfășurarea traficului rutier în condiții de siguranță.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, precum și pagina FB https://www.facebook.com/cnairsa.

Transalpina (DN 67C) face legătura între Transilvania şi Oltenia. Aflată la peste 2.000 de metri altitudine, Transalpina este cel mai înalt drum din România care poate fi traversat cu maşina, având punctul cel mai înalt în Pasul Urdele (la 2.145 m).

 

 

CITEȘTE ȘI:

Volkswagen Amarok. Tușe premium

Înmatriculările de autoturisme noi au crescut, în primele 9 luni, cu 7,94%

 

Adaugati comentariu