sablare
Home Piaţa auto Industrie auto Unde putem utiliza Abrazivul Vegetal pentru Sablare din Coji de Nuci, Alune și Sâmburi

Unde putem utiliza Abrazivul Vegetal pentru Sablare din Coji de Nuci, Alune și Sâmburi

Știați că sablarea a avut un rol important în lucrările de recondiționare a Statuii Libertății? În 1984 au început lucrările de reabilitare a monumentului deoarece timpul, fenomenele meteorologice și impuritățile din atmosferă au lăsat o amprentă puternică.

Exteriorul impresionantei statui a fost curățat de vopsea, rugină și alte reziduuri prin sablarea cu materiale abrazive. Procedeul a permis execuția reparațiilor acolo unde a fost necesar, iar apoi pe suprafața statuii au fost aplicate tratamente de protecție. Curățarea prin sablare a crescut aderența exteriorului metalic și astfel eficiența straturilor protectoare aplicate a crescut. În 1986, când au fost finalizate lucrările, monumentul și-a recăpătat strălucirea pe care o avea cu exact 100 de ani în urmă, când a fost realizată de sculptorul francez Frédéric Auguste Bartholdi.

Sablarea ajută la restaurarea cu succes a clădirilor istorice. Un exemplu în acest sens este Sagamore Hill, reședința președintelui Roosevelt. Sablarea a fost utilizată pentru a reda exteriorului construcției aspectul de odinioară, iar numeroasele lucrări de reparație au asigurat funcționalitatea întregii reședințe. Totul a fost realizat oferind atenție celor mai mici detalii, clădirea urmând a fi redeschisă publicului în 2015. Responsabilii de proiect au promis ca la finalul lucrărilor nici măcar președintele Roosevelt nu ar putea face diferența între noul aspect și felul în care reședința arăta în trecut.

Unde putem utiliza Abrazivul Vegetal pentru Sablare din Coji de Nuci, Alune și Sâmburi

În prezent, tratamentele aplicate motoarelor aeronavelor sunt din ce în ce mai complexe pentru a deveni cât mai sigure și mai eficiente. De aceea, pregătirea lor adecvată în vederea aplicării unor substanțe speciale este foarte importantă. Uniformitatea suprafeței și execuția de mare precizie a sablării sunt critice în acest context. Abrazivul vegetal pentru sablare din coji de nuci, alune și sâmburi oferă rezultate eficiente și în lucrările de mare precizie din industria aeronautică. Materialul este folosit cu succes în sablarea motoarelor pentru aeronave. Cu ajutorul echipamentelor de sablare livrate de noi, acest abraziv îndeplinește cu succes aceste cerințe de înalta calitate.

Vrei să îți păstrezi barca sau iahtul în cele mai bune condiții? Din păcate timpul, acțiunea apei și a altor substanțe dăunătoare își lasă amprenta asupra ambarcațiunii tale. Prin sablare, te poți asigura că toate impuritățile, reziduurile ori urmele de rugină sunt îndepărtate eficient iar durata de funcționare va crește considerabil. Abrazivul vegetal pentru sablare din coji de nuci, alune și sâmburi, dedicat suprafețelor sensibile, este soluția optimă pentru acest procedeu.

Noi, cei de la GritSablare, nu am ratat startul în industria de sablare, pentru că suntem pasionați de tot ceea ce înseamnă sablare, pentru că suntem și vrem să fim în continuare cei mai buni în acest domeniu, și transpunem această pasiune în relațiile de business pe care le construim în timp cu clienții noștri, care găsesc la noi cele mai multe și variate stocuri de materiale de sablare, precum și soluții viabile de sablare de la cele mai simple, până la cele mai complexe pentru petrochimie, aeronautică, automobile, marină, electronică, electricitate, materiale plastice, cauciuc și altele.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

bosch
Industrie auto

Bosch își propune să se claseze printre primii 3 furnizori de pe piețele sale cheie din toate regiunile lumii

Grupul Bosch și-a mărit cifra vânzărilor și veniturile în 2023 și își...

Dongfeng
Industrie auto

Italia a inițiat discuții cu Dongfeng Motor Group pentru deschiderea unei unități de producție

După ce a pierdut în fața Spaniei investiția companiei Chery Auto, Guvernul...

producția de autoturisme
Industrie auto

Producția auto din România, în creștere cu 7,1% în trimestrul I al anului

Producția auto din România a înregistrat un nivel de 152.912 unități, în...

Chery Auto
Industrie auto

Compania chineză Chery Auto a ales Spania, în detrimentul Italiei, pentru prima sa fabrică europeană

Compania chineză Chery Auto a semnat un acord cu EV Motors din...