Trafic reluat pe toată reţeaua rutieră naţională

Toată reţeaua de drumuri naţionale şi autostrăzi este deschisă traficului rutier, a anunţat astăzi Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).rutier

Compania avertizează conducătorii auto că în prezent se circulă în condiţii de ceaţă în judeţele: Brăila, Ialomiţa, Argeş, Dâmboviţa, Caraş-Severin, Vrancea, Iaşi, Neamţ, Bacău, Vaslui, Botoşani, Galaţi, Gorj, Olt, Dolj şi Prahova.

”Facem din nou apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate”, menţionează CNAIR.

Potrivit sursei citate, toate Direcţiile Regionale ale CNAIR sunt mobilizate şi intervin pentru a asigura traficul rutier în condiţii de siguranţă, acolo unde se impune.

În ultimele 12 ore, la nivel naţional, s-a acţionat cu 894 de autoutilaje şi s-au folosit 5236,87 de tone de material antiderapant pe reţeaua de autostrăzi şi drumuri naţionale.

 

 

Adaugati comentariu