Toyota Yaris, desemnată Maşina Anului în Europa. Obține titlul pentru a doua oară

Cea de a patra generaţie a automobilului Toyota Yaris a fost desemnată luni Maşina Anului în Europa, de un juriu format din 59 de jurnalişti specializaţi în domeniul auto din 22 de ţări europene.Toyota Yaris

Juriul a apreciat tehnologia hibridă a modelului Yaris pentru conducerea lină, emisiile reduse și prețul accesibil – ilustrând astfel motivul pentru care peste 80% dintre cumpărătorii Yaris aleg sistemul de propulsie hibrid.

Yaris a fost, de asemenea, recunoscut pentru design, performanțele dinamice și siguranța de top.

Toyota Yaris, produs de constructorul japonez la uzina din Valenciennes (nordul Franţei), a devansat în finală rivalele Fiat 500, Cupra Formentor, Volkswagen ID.3, Skoda Octavia, Land Rover Defender şi Citroën C4.

Este pentru a doua oară când Toyota Yaris este desemnată Maşina Anului în Europa. Prima dată a fost în 2000, când prima generaţie de Toyota Yaris a fost recompensată pentru design, habitaclu flexibil şi motorul de mic litraj.

Toyota a mai primt un premiu similar și în 2005, pentru modelul Prius.

Anul trecut premiul de Maşina Anului în Europa a fost atribuit modelului Peugeot 208.

Premiul Maşina Anului în Europa, unul din cele mai prestigioase premii ale industriei auto europene, este decernat începând din 1964.

 

CITEȘTE ȘI:

Plăţile pentru Măsura 2 „Granturi pentru capital de lucru” vor începe după aprobarea bugetului

Propunerea privind Pașaportul european de vaccinare va fi prezentată în luna martie

Lucrări de reabilitare pe sectorul de drum DN 68A Margina – Holdea. Rutele ocolitoare

 

Adaugati comentariu