Test Opel Combo Life: 5 lucruri esențiale

Grupul PSA ”rupe gura târgului” cu un model aflat între două lumi: noul Opel Combo Life (împreună cu frații Citroen Berlingo și Peugeot Rifter) combină confortul și siguranța tipice autoturismelor cu utilitatea și spațiul interior al vehiculelor comerciale.Opel Combo Life

Aglomerația orașului Frankfurt, viteza autobahn-ului, virajele sinuoase din landul Hessa – toate au fost terenuri de joacă la primul test internațional cu noul Opel Combo Life. Flote Auto a fost prezentă acasă la Opel, iar impresiile complete despre cum se mișcă și ce poate noul Combo Life vor apărea în ediția din 15 septembrie. Până atunci, iată cele cinci lucruri esențiale pe care ”mi le-a povestit” noul Opel Combo Life.

Opel Combo Life

  1. Poate transporta simultan doi europaleți! 

    Sună spectaculos, arată și mai spectaculos în realitate. Dacă optezi pentru varanta scurtă (4,40 m lungime, 2,78 m ampatament), primești un portbagaj de 597 litri, iar la rabatarea spătarului banchetei sau a celor trei scaune individuale spate (disponibile opțional), volumul crește la 1.414 litri. La versiunea lungă, numită XL (4,75 m lungime, ampatament 2,98 m), portbagajul ajunge la 850 litri, respectiv 2.693 m cu spătarele pliate. Mai mult, pot fi transportate obiecte lungi de până la 3,05 m, pentru că spătarul scaunului față se pliază dintr-o mișcare. Trei persoane pot lua loc lejer în spate, pentru că scaunul central este suficient de lat încât să asigure suficient spațiu pentru călătoriile ”în cinci”. În plus, indiferent dacă optați pentru versiunea scurtă sau pentru cea lungă, puteți bifa opțiunea cu încă două locuri în portbagaj, beneficiind de un total de șapte locuri. (apasă cifra 2 de mai jos)

Adaugati comentariu