Petrecerea continuă. Test cu Mercedes-Benz CLA 2014

Mercedes-Benz CLA 200 şi-a petrecut Sărbătorile de iarnă în redacţia AutoExpert, ocazie cu care am reuşit să înţeleg mai bine propulsorul pe benzină de 1,6 litri turbo cuplat la o cutie de viteze manuală cu 6 trepte.Mercedes-Benz CLA

Mercedes-Benz CLA este o maşină care impresionează atât de mult la prima vedere, încât în cele două săptămâni cât le-am petrecut împreună, foarte puţine persoane m-au întrebat şi de latura tehnică, implicit ce se află sub capotă. Abia aici surprizele şi-au făcut apariţia: un motor de 1,6 litri turbo benzină şi 156 CP şi unul dintre puţinele modele Mercedes-Benz “cu manuală”.

Chiar dacă nu se află la prima înfăţişare în public, CLA este o prezenţă care întoarce capete, mai ales dacă se optează pentru o culoare îndrăzneaţă. Este sofisticată, însă atât de bine echilibrată încât este greu să spui ca este opulent prin dimensiunile afişate. Un coupe rasat, care se pretează la o ţinută smart casual şi un aer misterios! Pachetul AMG de exterior subliniază şi mai mult caracterul sportiv, jantele de mari dimensiuni completând imaginea.

 

 

Cititi continuarea pe autoexpert.ro

Adaugati comentariu