Telematrix. Management de flotă şi diagnoză în timp real

Un sistem de gestionare a flotelor auto este o unealtă indispensabilă pentru managerii acestora. Este clar de ce. Cu o tehnologia în permanentă evoluţie este nevoie de un sistem care ţine pasul cu progresul şi îşi extinde mereu noi funcţionalităţi în funcţie de ce e nou. Asta îşi propune Telematrix (TMX).
telematrx

Pe lângă funcţiile de monitorizare GPS cunoscute, TMX aduce ca noutate şi posibilitatea de a diagnostica de la distanţă în timp real starea tehnică a autovehiculului.

Telematrix este un produs creat special pentru a se adapta nevoilor managerului de flotă. Uşor de folosit, utilizatorul urmează un proces simplu: conectează & porneşte (plug & play). Sistemul „ia legătura” online cu un service auto, iar un tehnician va scana şi măsura diferiţi parametri atunci când un vehicul din flote întâmpină probleme.

Pentru ca managerii de flote auto să aibă control asupra acestora 24/24, de oriunde se află, întregul sistem Telematrix se bazează pe memoria cloud, fără preinstalarea unei aplicaţii sau a unui software. Se poate accesa de pe orice device, folosind datele de identificare (username şi parolă). Este un sistem bazat pe o platformă tehnologică de ultimă oră ce constă în conexiunea dintre două sau mai multe dispozitive inteligente. Cu o acoperire naţională şi compatibilitate cu orice
reţea GSM managerul de flotă nu trebuie să ţină cont de trecerea graniţei, TMX o face pentru ei. De asemenea, clienţii Telematrix se vor bucura de ultime actualizări de software şi firmware gratuit.

Beneficii Telematrix
¬ Diagnoză la distanţă în timp real
¬ Toate funcţiile unui program de diagnoză EOBD tradiţională
¬ Evaluare exactă a stilului de condus
¬ Alerte pentru furt, spargeri sau impact
¬ Securitate de ultimă oră
¬ Costuri optimizate

N-a fost niciodată mai simplu. Rapid, în timp real şi flexibil, Telematrix face totul la distanţă: citiri de coduri de eroare, citiri de parametri în regim dinamic, înregistrări de valori şi analize grafice pe perioade predefinite. Mulţumită afişării în timp real a graficelor sincronizate aveţi posibilitatea de a realiza comparaţii între oricare 12 parametri, la alegere. Totodată, sistemul oferă localizare GPS, analiza stilului de condus, aplicaţie de monitorizare, gestionare si management flotă, blocaj motor şi identificare şofer prin tehnologia RF ID.

 

(Articol pblicat în revista Flote Auto, decembrie 2018)

Adaugati comentariu