Advertisement

Home Piaţa auto SsangYong, rezultate record în România și premieră în Europa

SsangYong, rezultate record în România și premieră în Europa

AutoWallis Distribution Romania, unic importator al mărcii SsangYong în România, anunță depășirea valorii de 2% cota de piață în primul trimestru din 2024 în segmentul Vehiculelor de Persoane (PC).

Acest rezultat reprezintă o premieră atât pentru piața din România cât și pentru cea continentală. Este pentru prima dată când brand-ul SsangYong depășește cota de 2% în una din țările în care activează.

SsangYong , cel mai vechi producător auto din Coreea de Sud (1954) este specializat în fabricarea autoturismelor 4×4 , în prezent exportând autovehiculele sale în peste 126 de tări, inclusiv România.

Anul acesta SsangYong aniversează 70 de ani de prezență pe piața auto mondială, perioadă în care notorietatea brand-ului a crescut, fiind recunoscut pentru motto-ul « Good Value for Money »

Alexandru Budeanu, Country Manager SsangYong România, declară: ” O dată cu aniversarea celor 70 de ani de prezență pe piața auto mondială a brand-ului SsangYong suntem mândri să anunțăm un record absolut în România pentru primul trimestru din 2024. Peste 2% cotă de piață (livrări ) în segmentul Vehiculelor de Persoane. Cu o creștere de 25 % comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Rezultatele excepționale înregistrate se datorează strategiei de vânzari implementată la nivelul rețelei naționale de distribuitori autorizati SsangYong, a unor preturi competitive pentru modelele aflate în gamă, a retelei nationale de dealeri aflată în plină dezvoltare și nu în ultimul rând , clienților noștri.

Pe această cale dorim să le mulțumim tuturor partenerilor și clienților noștri pentru încrederea acordată și îi asigurăm că vom face tot posibilul pentru a ne ridica în continuare la înălțimea așteptărilor.”

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Înmatriculările de autoturisme noi
Piaţa auto

Înmatriculările de autoturisme noi în UE au urcat cu 4,6%. România, pe locul 14

În primele 5 luni din 2024,  înmatriculările de autoturisme noi în Uniunea...

Piaţa auto

Colaborare IVECO – Foton în domeniul vehiculelor comerciale

IVECO și Foton, unul dintre cei mai importanți producători de vehicule comerciale...

vehicule rutiere
Piaţa auto

INS: Parcul național de vehicule rutiere numără 10,3 mil. unități la finalul anului 2023

Numărul total de vehicule rutiere înmatriculate în circulaţie, în evidenţele Direcţiei Generale...

Piaţa auto

POLI AutoFEST 2024: Revoluția automobilistică prinde viață la POLITEHNICA București!

POLITEHNICA București readuce în capitală cel mai grandios eveniment dedicat industriei auto...