Shell va opera din nou cea mai mare benzinărie din lume

Shell Luxembourgeoise a anunţat câştigarea licitaţiei pentru operarea staţiei de alimentare cu combustibil Berchem, din Luxemburg, cea mai mare benzinărie din lume. Guvernul a acordat companiei o nouă concesiune pe durata a 10 ani.
shell-floteauto

De la construcţia sa în 1983 şi până în prezent, Berchem a fost o staţie Shell, iar în cursul lunilor viitoare, benzinăria va fi renovată şi extinsă. În timp, restaurantul şi magazinul staţiei au crescut considerabil din punct de vedere al capacităţii şi al ofertei.

shell-castiga-din-nou-licenta-pentru-cea-mai-mare-benzinarie-din-lume-floteauto
Staţia dispune de 51 de pompe de carburant, plasate pe 21 de benzi

Fiind cel mai mare punct de alimentare din lume, staţia Berchem este alimentată zilnic, în medie, cu 20 de cisterne de combustibil destinate celor aproximativ 25.000 de vizitatori locali şi internaţionali pe zi. Aceşti clienţi sunt, printre alţii, şoferi amatori şi profesionişti din Franţa, Germania, Olanda. Belgia, România, Bulgaria, Polonia şi Ungaria.

Staţia are o suprafaţă totală de 60.000 mp şi dispune de 51 de pompe de carburant (24 pentru camioane şi 27 pentru autoturisme), plasate pe 21 de benzi (12 CRT – vehicule de mare tonaj şi 9 pentru autoturisme).

Odată cu reînnoirea contractului, Shell va demara un proces de renovare şi reconstrucţie a staţiei astfel încât fiecare vizită a clienţilor să se transforme într-o adevărată experienţă. La parterul benzinăriei vor fi amenajate un magazin Shell cu o patiserie Deli2go, la etajul inferior, vor fi modernizate spaţiile pentru toalete şi duşuri, iar la primul etaj va exista un spaţiu deschis unde Shell va dezvolta un concept unic în Luxemburg, care va integra o cafenea şi un restaurant de tip fast-food.

Staţia va suferi şi o „schimbare la faţă”, printr-o remodelare a exteriorului. Pe lângă regândirea în ansamblu a staţiei, vor fi îmbunătăţite sistemele de semnalizare exterioare astfel încât clienţii să fie ghidaţi mai bine către punctele care îi interesează.

Staţia Berchem de alimentare cu carburanţi este situată pe autostrada E25/A3 în direcţia Luxemburg. Sunt disponibile o varietate de modalităţi de plată printre care şi cardul euroShell care este valabil în 22.000 de staţii Shell din Europa şi în alte staţii din 25 de ţări partenere, incluzând 40 de staţii în Luxemburg. Pe lângă tranzacţiile pentru combustibil, aceste carduri pot fi folosite pentru alte tipuri de servicii, precum plata taxelor de drum, serviciile de asistenţă rutieră, recuperarea TVA şi acciza, cumpărături în magazine.

 

 

Adaugati comentariu