Radu și Asociații, alături de Smart Diesel în vânzarea business-ului de carduri de carburant către DKV

Radu și Asociații SPRL a oferit asistență juridică antreprenorilor români Ovidiu Andrieș și Daniel Imbre, fondatori ai celui mai mare operator independent de stații de benzină din România (Smart Diesel), în vânzarea către grupul german DKV a business-ului de carduri de carburant al Smart Diesel.
smart diesel

Echipa Radu și Asociații a fost coordonată de Radu Diaconu (Partener) și de Ștefan Mantea (Senior Managing Associate). Din echipă au mai făcut parte Nicoleta Gheorghe (Regulatory), Adina Nițescu (Corporate) și Claudia Grosu (Competition).

Tranzacția este supusă aprobării Consiliului Concurenței. Ambele părți au convenit să nu dezvăluie detalii suplimentare despre tranzacție.

Smart Diesel este cea mai mare companie independentă de combustibil din România, oferind celor peste 11.000 de clienți carduri de combustibil, combustibil vrac, soluție pentru plata taxelor rutiere și servicii de recuperare a TVA. Smart Diesel operează 36 de benzinării în România, iar cardul său SD este acceptat în peste 1.800 de benzinării din străinătate.

Radu și Asociații SPRL este membră a societăților din grupul Ernst & Young Global Ltd și face parte din rețeaua globală EY Law, aflată în plină expansiune, în cadrul căreia lucrează peste 2400 de avocați în mai mult de 80 de țări.

 

CITEȘTE ȘI:

Piața RCA este dominată de trei asigurători

Structura Guvernului a fost reorganizată. Apar 6 noi ministere

Salariul minim brut va fi majorat, în 2021, cu 70 de lei, la 2.300 de lei

 

 

 

Adaugati comentariu