Advertisement

plata despăgubirilor RCA
Home Administrare flote Asigurări Platformă online care promite plata despăgubirilor RCA în maxim 48 de ore de la aprobare

Platformă online care promite plata despăgubirilor RCA în maxim 48 de ore de la aprobare

Platforma online PayPact, care facilitează plata despăgubirilor RCA, urmează să fie lansată în curând, potrivit reprezentanților platformei.

Aceștia susţin că, în urma întocmirii unei constatări amiabile online, platforma va plăti clienţilor RCA despăgubirile în maxim 48 de ore.

„Inovaţia PayPact constă în procesul de înregistrare a dosarelor de daune prin intermediul aplicaţiei web. PayPact a creat un user flow complet care permite realizarea dosarului de daună pe smartphone, în câteva minute de la producerea accidentului. Informaţiile sunt preluate în mare parte automat, împreună cu imaginile şi documentele aferente. Ulterior, acestea sunt procesate de evaluatorii acreditaţi şi trimise societăţii de asigurare împreună cu o evaluare a daunelor. După aprobarea asiguratorului, PayPact transferă banii direct în contul clientului în maximum 48 de ore”, au explicat reprezentanții platformei.

Directorul general al PayPact arată că informaţiile şi estimările daunei sunt transmise automat companiilor de asigurare pentru validare rapidă.

„PayPact reduce timpul de aşteptare pentru obţinerea compensaţiei financiare la doar 48 de ore de la aprobarea dosarului de către asigurator. Păgubiţii pot deschide şi trimite dosarul de daună digital prin aplicaţia web PayPact, care îi ghidează la fiecare pas, astfel întreg procesul se reduce de la peste 60 de minute la doar 10 minute. Informaţiile şi estimările daunei sunt transmise automat companiilor de asigurare pentru validare rapidă. Odată aprobat un dosar, clientul păgubit are posibilitatea de a primi banii în 48 de ore direct de la PayPact”, a afirmat Dan Cobeanu, directorul general al platformei.

Potrivit reprezentanților PayPact, pltaforma a încheiat parteneriate cu companiile de asigurare şi are capacităţi extinse pentru antifraudă şi pentru analiză de date, identificând clienţii la standarde bancare de securitate şi punând la dispoziţie un sistem performant de interoperabilitate a datelor.

 

CITEȘTE ȘI:

Ninsori, vânt și polei, de luni până marți dimineața

Retailerul online elefant.ro începe livrarea prin Poșta Română

Condusul pe timp de iarnă. 4 sfaturi pentru şoferii neexperimentaţi

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Plafonarea tarifelor RCA
Asigurări

Plafonarea tarifelor RCA ar putea fi prelungită până la 30 septembrie 2024

Plafonarea tarifelor RCA ar putea fi prelungită până la 30 septembrie 2024,...

RCA
Asigurări

BAAR: Costurile cu piesele pentru autovehiculele reparate în baza poliţelor RCA au crescut cu 34%

Costurile cu piesele înlocuite pentru autovehiculele reparate în baza poliţelor RCA au...

Menţinerea plafonării tarifelor RCA
Asigurări

Boloş: Menţinerea plafonării tarifelor RCA depinde de analiza pe care o face ASF

Menţinerea plafonării tarifelor RCA va fi decisă în baza unei analize pe...

Mașinile electrice
AsigurăriService

Mașinile electrice sunt implicate mai rar în accidente, dar reparația costă mai mult. Studii

Este mai puțin probabil ca mașinile electrice să fie implicate într-o coliziune...