Peste 2.000 de sancţiuni contravenționale aplicate şoferilor de poliţiştii Brigăzii Autostrăzi

În perioada 27 februarie - 6 martie, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au aplicat 2.006 sancţiuni contravenţionale celor care nu au respectat legislaţia rutieră, în cadrul acţiunilor pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi asigurarea fluenţei traficului.poliţiştii Brigăzii Autostrăzi

Astfel, au fost aplicate 581 de sancţiuni persoanelor care au depăşit limita legală de viteză şi 242 celor care nu foloseau centura de siguranţă.

De asemenea, au fost aplicate 40 de sancţiuni pentru defecţiuni tehnice, 23 pentru lipsa Inspecţiei Tehnice Periodice şi 367 pentru nerespectarea OG nr. 37/2007, privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă ale conducătorilor auto şi utilizarea aparatelor de înregistrare a activităţii acestora.

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au aplicat nouă sancţiuni persoanelor aflate sub influenţa alcoolului la volan, 28 pentru staţionarea pe banda de urgenţă, zece pentru depăşiri neregulamentare, două pentru mers pe sens opus şi trei pentru conducere agresivă.

Totodată, aceștia au reţinut 120 de permise de conducere, dintre care 71 pentru viteză, nouă pentru alcool şi două pentru infracţiuni. Au fost retrase și 64 de certificate de înmatriculare şi constatate nouă infracţiuni.

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

Marile averi sub lupa fiscului – ce impact vor avea noile reguli?

Poliția Română achiziționează 30 de camionete pick-up de la Țiriac Auto. Cât au costat

 

 

 

Adaugati comentariu