Pasajul Mogoşoaia va costa 33 mil. lei

Anunţul de participare aferent procedurii de atribuire a contractului "Proiectare şi execuţie pentru Pasajul Mogoşoaia pe Centura Bucureşti peste DN 1A" a fost publicat recent în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).
Valea Prahovei

Potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, contractul are o valoare estimată de aproximativ 33 milioane lei, iar durata construirii acestui pasaj este de 30 luni, din care 6 luni proiectare şi 24 luni execuţie. Perioada de garanţie prevăzută este de cinci ani.

Pasajul Mogosoaia se află la intersecţia DN 1A cu centura Bucuresti, în zona localităţii Mogoşoaia, şi are o
lungime de 112,6 metri, cu patru deschideri şi două benzi pe sens.

Acest pasaj va fluidiza traficul pe sectorul rutier din centura Capitalei cuprins între A1 şi DN2, între km 66+540 şi km 67+340.

Proiectul pentru Pasajul Mogosoaia face parte din contractul de proiectare şi execuţie „Fluidizarea traficului pe DN 1 între km 8+100-km 17+100 şi Centura Rutieră în zona de nord a Municipiului Bucureşti Obiect 7 – Completarea Centurii Rutiere a Municipiului Bucuresti prin construirea sectorului cuprins între DN 7- DN 1A (4 benzi)” şi este parte din Centura Bucureşti la patru benzi (zona de nord) A1 – DN2.

 

 

Adaugati comentariu