Advertisement
Otto Broker
Home Administrare flote Asigurări Parteneriat tbi bank – Otto Broker pentru achiziția de asigurări, inclusiv RCA, în rate fără dobândă

Parteneriat tbi bank – Otto Broker pentru achiziția de asigurări, inclusiv RCA, în rate fără dobândă

În ultimul an, industria asigurărilor a întâmpinat o creștere a nevoilor consumatorilor, mai ales din rândul celor care achiziționează RCA, de a avea acces la instrumente de finanțare pentru aceste polițe. În acest context, tbi bank a încheiat un parteneriat cu Otto Broker, prin care clienții pot cumpăra asigurări prin soluția Buy Now, Pay Later (BNPL) în 4 rate fără dobândă sau în 6-12 rate cu dobândă.

Soluțiile BNPL permit consumatorilor să eșaloneze costul total al oricărei achiziții, în rate fără dobânzi sau comisioane, sprijinind astfel incluziunea financiară și socială. În acest fel, clienții pot face mai multe achiziții sau pot cumpăra produse cu valoare mai mare, în timp ce comercianții au acces la un nou instrument care poate satisface nevoile clienților.

„Creșterea primelor de asigurare în 2023, în contextul presiunilor inflaționiste, implică o nevoie tot mai mare pentru instrumente care să permită consumatorilor să își mențină nivelul de protecție financiară și să poată folosi în continuare mașinile personale pentru nevoile de mobilitate. Parteneriatul cu un jucător puternic cum este Otto Broker ne permite să fim mai aproape de clienții noștri și să îi ajutăm să aibă o soluție mai eficientă pentru a-și plăti asigurarea RCA”, spune Gergana Staykova, Market Leader, tbi.

Otto Broker este una dintre cele mai mari companii românești specializate în activități de brokeraj de asigurări, cu o gamă largă de produse, oferind consultanță specializată și soluții financiare adaptate nevoilor clienților. Compania are peste 130.000 de clienți, o rețea de vânzări de peste 30 de unități la nivel național și experiență de peste 22 ani pe plan local.

„Căutăm mereu soluții noi pentru nevoile clienților, iar accesul la rate pentru RCA a fost un subiect important anul trecut. Prin parteneriatul cu tbi, oferim persoanelor fizice o soluție eficientă pentru achiziționarea unei polițe de asigurare RCA. Pe parcursul proiectului pilot, am observat deja un interes crescut în rândul clienților pentru această opțiune de plată, care este disponibilă atât în agențiile noastre din toată țara, cât și pe site-ul nostru”, a spus Victor Sraer, Managing Partner, Otto Broker.

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

Autostrada ”Alternativa Techirghiol” va avea o lungime de 30,6 km și 5 noduri rutiere

În 2023, Bosch și-a majorat vânzările și profitul, în ciuda contextului dificil

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

ASF
Asigurări

Pentru sectorul de asigurări, ASF a primit peste 2.800 de reclamații în semestrul II2023

Numărul total al petițiilor unice înregistrate, în semestrul al II-lea al anului...

tarifele RCA
Asigurări

UNSAR: Prima medie RCA a crescut cu 5% în primele 9 luni din 2023

În primele 9 luni ale anului trecut, prima medie RCA a crescut...

Păgubiții RCA
Asigurări

Guvernul vrea să elimine plafonul maxim de 500.000 de lei pentru păgubiții RCA

Guvernul a adoptat un proiect de lege pentru pentru modificarea şi completarea...

RCA
Asigurări

Cinci soluții stabilite de ASF cu transportatorii pentru protejarea asiguraților RCA

În contextul discuțiilor purtate de conducerea Autorității de Supraveghere Financiare (ASF) cu...