Noul Ford Mustang, disponibil în România de la 35.000 euro (TVA inclus)

Noul Ford Mustang poate fi acum configurat și comandat în toată Europa, inclusiv în România, pentru prima dată de mai bine de 50 de ani. La noi, noul Ford Mustang poate fi comandat pentru început doar de la unul dintre cei doi dealeri desemnați ca fiind FordStore. Mai multe detalii în continuare.noul ford mustang pret romania - floteauto 0

Anul 2015 marchează un moment special pentru Ford: după mai bine de 50 de ani de existență a legendarului nume de mașină sportivă în catalogul Ford, Mustang poate fi de acum comandat și configurat și în Europa, deci și în România. Iar pentru români Mustang are o semnificație specială, deoarece părintele celei mai cunoscute mașini sport americane a fost românul Iosif Oros ( citiți aici mai multe despre acest subiect ).

noul ford mustang pret romania - floteauto 1
Noul Ford Mustang pornește de la 35.000 de euro, TVA inclus

Echipat cu 2 motoare (unul în patru cilindri, de 2,3 litri EcoBoost și 314 CP, respectiv un V8 de 5,0 litri și 418 CP), noul Mustang este disponibil în ambele versiuni de caroserie, Coupé și Convertible. Motorizarea de bază pornește de la 35.000 de euro (TVA inclus) în versiune coupe, respectiv 39.000 de euro (TVA inclus) în versiune decapotabilă, iar pentru cutia automată cu 6 trepte mai trebuie plusat cu 2.000 de euro. Motorizarea V8 pornește de la 40.000 de euro (TVA inclus) în versiunea Coupe, respectiv 44.000 de euro (TVA inclus) în versiunea Convertible, fiind disponibilă fie cu o cutie manuală cu 6 trepte, fie cu una automată (2.000 de euro suplimentar).

Disponibil cu transmisie manuală cu șase trepte sau automată, noul model Ford Mustang oferă în configurația standard: jante aliaj cu finisaj premium, aer condiționat „dual zone”, sistem audio cu 9 difuzoare, tapițerie piele, sistem SYNC 2 cu ecran tactil color de 8-inch și control vocal, servodirecție asistată electronic. Opțiunile suplimentare includ scaune încălzite și jante din aliaj cu finisaj premium. Cele zece opțiuni culori exterioare includ „Race Red”, „Competition Orange” și „Triple Yellow”- vopsea specială în trei straturi ( vedeți lista de preturi a noului Ford Mustang ).

noul ford mustang pret romania - floteauto 2
Ford Mustang poate fi comandat exclusiv prin FordStore.

“Nu a fost nicicând un moment mai bun pentru a introduce această mașină legendară în întreaga Europă. Modelul nou Ford Mustang este cel mai modern, mai evoluat din punct de vedere tehnologic și mai îndrăzneț Mustang din istoria uimitoare a mărcii,” a spus Roelant de Waard, vice-președinte, Marketing, Sales & Service, Ford din Europa.

Noul model Ford Mustang este disponibil pentru comenzi în Europa exclusiv în noile showroom-uri FordStore. Este pentru prima dată când Mustang se vinde în toată lumea, iar noul model va fi disponibil pentru clienți în peste 100 de piețe. În România, primele unități vor fi ajunge în trimestrul al doilea al acestui an. Noul Ford Mustang poate fi comandat și livrat numai de către un dealer Ford desemnat ca fiind FordStore, iar pentru început în România vor exista 2 locații FordStore: BDT (Business Development Team) și Țiriac Auto București.

noul ford mustang pret romania - floteauto 3
Ford Mustang are un excelent raport preț/dotări pentru o sportivă

Primele 500 de unități Ford Mustang au putut fi rezervate de către clienții din Europa în timpul Finalei Ligii Campionilor UEFA din 2014. Peste 9,300 de persoane s-au înregistrat online pentru șansa de a-și rezerva unul dintre modele în timpul meciului, astfel că primele 500 de cereri s-au realizat în doar 30 de secunde de la demararea campaniei, două dintre acestea aparținând unor clienți din România.

Adaugati comentariu