Nokian Heavy Tyres îşi măreşte capacitatea de producţie cu 50%

Nokian Heavy Tyres Ltd, parte a grupului Nokian Tyres, îşi măreşte capacitatea de producţie cu 50%, prin investiţii totale de aproximativ 70 milioane de euro în fabrica sa din oraşul finlandez Nokia, investiţii care vor fi realizate pe parcursul următorilor trei ani.

Odată cu creşterea capacităţii de producţie, vor fi angajate aproximativ 50 de persoane noi pentru producerea anvelopelor heavy tyres.

„Piaţa internaţională a anvelopelor heavy tyres a evoluat pozitiv, iar vânzările noastre au crescut. De asemenea, dorim să susţinem dezvoltarea clienţilor noştri prin mărirea capacităţii noastre de producţie în fabrica din Nokia, Finlanda. Oraşul finlandez Nokia este alegerea firească pentru locaţia fabricii, datorită personalului calificat şi capabilităţilor de a realiza produse de înaltă calitate în unitatea modernizată”, afirmă Manu Salmi, vicepreşedinte al unităţii Nokian Heavy Tyres.

Obiectivul constă în creşterea capacităţii maxime de producţie a anvelopelor heavy tyres de la aproximativ 20 milioane kg la 32 milioane kg.

 

Citeşte articolul integral pe www.autoexpert.ro

Adaugati comentariu