Home Miscellanea Business Natalie Thompson va conduce reprezentanța Mercedes-Benz din România

Natalie Thompson va conduce reprezentanța Mercedes-Benz din România

Reprezentanța Mercedes-Benz din România își schimbă conducerea. CEO devine Natalie Thompson, iar CFO a fost numit Elmar Grutschnig.

Mercedes-Benz a anunțat astăzi că Natalie Thompson (32 de ani), în prezent în poziția de Head of Marketing and Communications la Mercedes-Benz General Distributors în Dubai, va prelua responsabilitatea de CEO al reprezentanței din România începând cu trimestrul al patrulea al anului 2023.

Ea o înlocuiește pe Amanda Zhang. Aceasta a preluat începând cu 1 august 2023 funcția de CEO & President, Mercedes-Benz Cars Malaysia & Head of Region, Mercedes-Benz Cars SEA II.

Cum între momentul plecării Amandei Zhang și cel al preluării funcției de CEO de Natalie Thompson există un decalaj de câteva săptămâni, poziția interimară va fi ocupată de Radu Mocanu. În prezent Head of Sales Passenger Cars, Mercedes-Benz România, acesta face parte din companie de nouă ani și are o experiență de peste 21 de ani în industria auto.

Natalie Thompson, experiență bogată în industria auto

Natalie Thompson are o experiență de 12 ani în industria auto, ocupând diverse roluri de conducere. În 2014, s-a alăturat companiei Mercedes-Benz UK în echipa de Product Management. Începând cu 2016, activitatea sa în cadrul companiei a continuat în Orientul Mijlociu, în calitate de Product & Pricing Manager, înainte de a prelua conducerea echipei de Marketing și Comunicare.

În 2022, ca parte a transformării MBGD, Natalie a jucat un rol esențial în dezvoltarea și implementarea Centrului de Excelență în Marketing GD în EMEA.

„Este o onoare pentru mine să mă alătur echipei Mercedes-Benz România în calitate de CEO. Sunt foarte încântată să contribui la dezvoltarea mărcii noastre emblematice pe o piață atât de dinamică. Cu o echipă talentată, o gamă excepțională de produse și servicii superioare, sunt convinsă că vom continua să oferim experiențe unice clienților noștri și să aducem inovații semnificative pe piața auto locală”, a declarat Natalie Thompson.

Natalie Thompson îl va avea ca director financiar pe Elmar Grutschnig, cel care, începând cu 1 august 2023, a preluat această funcție.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Brand Finance Romania 50
Business

Brand Finance Romania 50. Dacia recâștigă prima poziție în fața eMAG

Brandul Dacia, cu o valoare de brand în creștere cu 30%, la...

Afacerile din comerţul cu autovehicule
Business

Afacerile din comerţul cu autovehicule şi motociclete, în creştere cu 15,8%

Afacerile din comerţul cu autovehicule şi motociclete au crescut, în primele şapte...

digitală
Business

Criza talentelor în era digitală devine preocuparea nr. 1 la vârful companiilor

În contextul noilor provocări oferite de inovația digitală și de apariția tehnologiilor...

program
Business

Ce îşi doresc românii de la locul de muncă? Săptămâna de lucru de 4 zile și un program flexibil şi hibrid

Managerii vor program flexibil şi hibrid, iar angajaţii fără funcţie de conducere...