MOL România susține acordarea reducerii de 50 de bani/litru la prețul benzinei și motorinei

În conformitate cu prevederile OUG 106/2022, MOL România a anunțat că susține acordarea reducerii de 50 de bani/litru la prețul benzinei și motorinei.MOL

Astfel, în perioada 1 iulie – 30 septembrie 2022, în stațiile proprii MOL România se va aplica reducerea de 50 bani/litru alimentat din prețul de vânzare al carburanților MOL EVO Diesel, EVO Diesel Plus, Benzină EVO 95, Benzină EVO 100 Plus. Compania precizează că stațiile în regim franciză, care vând carburanți MOL, marcate prin siglă MOL Partener, au o politică comercială proprie, în care nu intervine.

Conform OUG 106/2022, Art.1. – (2), prețul carburanților afișat pe totem va reprezenta prețul redus cu 50 bani/litru, iar la pompă și pe bonul fiscal se regăsește prețul inițial, înainte de reducere. Reducerea aplicată va fi evidențiată pe bonul fiscal, în câmpul „RED. VAL -0,50”.

”În luna iulie 2022, toți clienții MultiBonus care au un card activ pot utiliza 34 puncte de loialitate pentru a acoperi suplimentar 50 bani/litru din prețul fiecărui litru alimentat. Astfel, pot economisi până la 1 leu/litru în stațiile proprii MOL România, la fiecare alimentare, folosind cardul MultiBonus”, a mai anunțat compania.

MOL precizează că reducerea de 50 bani/litru conform OUG 106/2022 este aplicată în mod automat de către sistemul casei de marcat, în timp ce utilizarea punctelor de loialitate pentru plata carburanților este o opțiune, trebuie exprimată în mod expres la casa de marcat.

 

 

CITEȘTE ȘI

Iulie dă re-startul sistemului fiscal. Cât de pregătiţi sunt contribuabilii să gestioneze noile raportări

Nokian Tyres se pregătește de ieșirea de pe piața din Rusia

 

 

Adaugati comentariu