Mişu Negriţoiu, fost preşedinte ASF, se alătură echipei EY România

Mişu Negriţoiu se alătură EY România în calitate de Senior Advisor. El va oferi consultanţă pentru tranzacţii şi va sprijini dezvoltarea strategiei de piaţă a EY, la nivel local, dar şi internaţional.
mişu negriţoiu

Mişu Negriţoiu a deţinut funcţii executive, atât în sectorul public, cât şi în cel privat, în domeniul financiar-bancar. Dintre cele mai importante, amintim – CEO al subsidiarei ING Bank din România şi Preşedinte al Autorităţii pentru Supraveghere Financiară.

„Sunt onorat că m-am alăturat echipei de profesionişti EY România şi sunt convins că voi contribui la proiecte de anvergură, pe plan local şi regional. Cred că, îmbinând experienţa mea cu cea a echipei, vom reuşi să obţinem rezultate semnificative, cu valoare adăugată atât pentru companiile pe care le deservim, cât şi pentru EY”, a spus Mişu Negriţoiu.

Acesta s-a aflat la conducerea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) timp de 3 ani, până în luna mai 2017, când a fost revocat de Parlament. Începând din 2016, la adresa mandatului său au fost înregistrate o serie de critici dure, legate în special de disfuncţionalităţile de pe piaţa RCA.

 

 

Adaugati comentariu