MAN și VW își dau mâna pentru transportul președinților

Nemții își demonstrează încă o dată măiestria în a produce interioare de top, punând la dispoziția președinților o flotă de 4 vehicule realizate la comandă: două autocare coach MAN Lion's și două microbuze VW Crafter.
MAN Lion's si VW Crafter

Vehiculele au fost utilizate la deplasările președinților din China, Rusia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Tajikistan, Uzbekistan, India and Pakistan, în timpul întâlnirii pe care au avut-o la Tashkent, capitala Uzbekistanului.

MAN Lion's si VW Crafter

Pentru a se ridica la pretențiile șefilor de stat, vehiculele au trecut prin mâinile pricepute ale specialiștilor de la MAN Bus Modification Center, care le-au golit, modificându-le complet interioarele. Crafterele au primit câte două locuri individuale pe fiecare rând, tapițate cu piele de calitate. În această configurație, pot fi transportați 9 oficiali și un bodyguard. La confortul interior contribuie și iluminarea ambientală cu LED, precum și sistemul de climatizare automată Konvekta, instalat pe plafon.

MAN Lion's si VW Crafter

Autocarele coach au primit un tratament asemănător, cu iluminare LED indirectă, scaune individuale reglabile, cu funcție de rotire, suport pentru picioare și tetiere ajustabile. Fiecărui scaun îi corespunde o măsuță pliabilă, din lemn. Noul aranjament renunță la cele 49 de locuri în favoarea a numai 18 scaune așezate extrem de aerisit. Și pentru că cu siguranța unui președinte nu-i de joacă, camera cu câmp de vizualizare de 360° și treptele anti-alunecare, iluminate, elimină o parte din pericole.

 

Adaugati comentariu