Lucrările pe podul de la Feteşti continuă încă o săptămână

Pe podul de la Feteşti lucrările se prelungesc până săptămâna viitoare, în funcţie şi de condiţiile meteorologice, au anunţat reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).
fetesti

Acestea vor fi realizate de luni până joi, iar circulaţia rutieră se va desfăşură pe o bandă pe sensi. În weekend, restricţiile vor fi ridicate.

Reaminitim că iniţial aceste lucrări erau programate în luna iulie, dar ele au fost amânate din cauza traficului intens specific sezonului estival.

Pe de altă parte, întreţinerea căilor de rulare pe podul de la Cernavodă a fost finalizată, circulaţia desfăşurându-se în condiţii optime, fără restricţii.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360. de pe pagina de internet, în caseta din stânga: www.cnadnr.ro — DISPECERAT — Situatia Drumurilor Naţionale şi de pe paginile de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi TWITTER, @CNADNR.

 

 

Adaugati comentariu