IAC 2017 – Călimănești, la Expo Nord Oltenia

IAC 2017 - Un traseu foarte spectaculos, dar și dificil, a pus la grea încercare cei 51 de piloți veniți din toată țara. La Expo Nord Oltenia, piloții au avut parte de un traseu foare incitant, o calitate excelentă a asfaltului, viteze mari, multe capcane! În cele două zile de antrenamente și concurs, piloții au trecut un test greu în lupta cu secundele! Lupta “greilor” în clasamentul Open, s-a dat între piteșteanul, Șurubariu Mihai, bucureștenii, Tiriplică Cosmin Constantin și Teodorescu Andrei. Lupta a fost câștigată de Șurubariu Mihai, obținând și titlul de Cel mai bun timp al zilei, urmat, la numai câteva zecimi de secundă, de Tiriplică și Teodorescu.

Vâlcenii au fost reprezentați cu cinste de Coțoinea Alin și Tanasie Marcel Gabriel, primul obținând locul 1 la grupa A3, iar Tanasie, locul 2 la grupa D1.

Toți ceilalți participanți, și-au demonstrat abilitățile în conducere și au ținut spectatorii cu sufletul la gură, oferind un spectacol total! 

În cadrul grupelor și claselor din cadrul IAC 2017 , au iesit învingători:

– la grupa Avansați, clasa 1, Șurubariu Mihai

– la grupa Avansați, clasa 2, Tiriplică Cosmin Constantin

– la grupa Avansați, clasa 3, Coțoinea Alin

– la grupa Avansați, clasa 4, Baluț Adrian

– la grupa Debutanți, clasa 1, Olteanu Alexandru

– la grupa Debutanți, clasa 2, Dobre Laura

– la grupa Femina, Dobre Laura

– la grupa Juniori, clasa 1, Duma Bogdan

– la grupa Juniori, clasa 2, Hancu Vlad George

– la grupa Modificate, Tiriplică Cosmin Constantin

La echipe, a ieșit învigătoare TOP GARAGE, urmată la doar cateva puncte de AMI RACING și INVER RACING TEAM.

După primele trei etape desfășurate, primii trei piloti clasați Open sunt:

– Tiriplică Cosmin Constantin

– Șurubariu Mihai

– Niţurad Florian

Clasamentul Open actualizat: http://www.gtautoclub.ro/clasament-general-iac-2017/

Mulțumim gazdei, Expo Nord Oltenia, Primăriei Călimanești, partenerului tradițional, Automobil Clubul Român, sponsorilor noștri: Autozone-Vianor, Angelli, Metabond, Tegee International, Avanti, precum și piloților, spectatorilor și tuturor celor care ne susțin în activitatea noastră. 

IAC 2017 Calimanesti premiere

INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE se desfășoară anual, din anul 2011 și reunește piloți din toată țara, bine pregătiți, devotați culturii competiționale, bazate pe fairplay. Competiția de îndemânare auto se adresează în mod egal piloților profesioniști și amatorilor care vor să își dezvolte abilitățile în automobilism, cu respect pentru noțiunea de siguranță la volan.

Adaugati comentariu