e-combustibililor
Home Piaţa auto Industrie auto Grupul Systra a preluat Sws Engineering, cu operațiuni și în România

Grupul Systra a preluat Sws Engineering, cu operațiuni și în România

Compania internațională de infrastructură de transport și soluții de mobilitate Systra a încheiat tranzacția de achiziționare a grupului italian Sws Engineering, subsidiara din România a acestuia fiind de asemenea preluată în cadrul tranzacției. Proiectul a fost gestionat local de casa de avocatură ONV LAW.

Grupul italian Sws Engineering este unul dintre marii furnizori europeni de servicii de inginerie civilă, amenajare a teritoriului și topografie. Prin intermediul holdingului său, Sws Engineering Group are subsidiare operaționale în Italia, Canada, Statele Unite ale Americii, Turcia, Regatul Unit, Norvegia și România.

O companie originară din Franța, Systra este unul dintre cele mai importante grupuri internaționale de inginerie și consultanță, specializat în soluții de transport public și mobilitate.

Compania este activă de peste 60 de ani și oferă servicii pentru dezvoltarea, îmbunătățirea și modernizarea infrastructurilor și sistemelor de transport ale orașelor și regiunilor din peste 50 de țări din toată lumea, atât în Europa cât și în Orientul Mijlociu sau Asia. Systra numără peste 7.500 de angajați în toată lumea și generează afaceri anuale de aproape 700 milioane de euro.

“Piata internațională de M&A (fuziuni și achiziții) a fost relativ dinamică anul acesta, în contextul în care business-ul global tinde să se consolideze, ca raspuns la evoluțiile economice ale ultimilor 2 ani, cât și ca reacție la efectele economice ale pandemiei. Alături de sectorul de infrastructură, avem semnale privind intrarea unor noi jucători în România în perioada următoare și dinspre alte domenii – precum cel de energie, tehnologie, sănătate sau real estate”, a precizat Mihai Voicu, Partener ONV LAW.

Tranzacția a fost condusă la nivel internațional de către UGGC Avocats, una dintre cele mai mari case de avocatură independente din Franța, iar un număr total de peste 20 avocați specializați în M&A din 8 țări au fost de asemenea implicați.

 

CITEȘTE ȘI:

Exporturile de mijloace de transport, în creștere cu 17,4% în primele 9 luni

Mega-achiziție de mașini la Loteria Română: 99 de vehicule, dintre care 83 de autoturisme

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

volvo cars
Industrie auto

Volvo Cars va produce ultima mașină diesel la începutul anului 2024

Constructorul auto suedez Volvo Cars a anunţat, marţi, în cadrul Climate Week...

Industrie auto

ZF creează un motor electric fără magneți

ZF a dezvoltat un motor electric care nu necesită magneți, cu un...

Producția de autoturisme
Industrie auto

ACAROM: În primele 8 luni, producția de autoturisme din România s-a ridicat la 327.917 unități

Producția de autoturisme din România s-a ridicat la 327.917 unități în primele...

continental
Industrie auto

IAA Mobility 2023: Continental și Google Cloud echipează mașinile cu inteligență artificială generativă

Continental a anunțat un parteneriat cu Google Cloud în timpul conferinței de...