Două drumuri complementare pentru descongestionarea traficului pe Valea Prahovei

Două noi acorduri de parteneriat au fost semnate de CNAIR cu administrația locală din Prahova, respectiv Consiliul Județean Prahova, pentru proiectarea și execuția a două drumuri de acces rutier complementar pentru descărcare în zona orașelor Comarnic, Bușteni și Azuga.Drumuri

Primul drum complementar pentru descărcare în zona Comarnic va avea o lungime totală de 5,870 km și un traseu la vest de centrul oraşului Comarnic şi a DN 1. Termenul este de 24 luni proiectare și execuție, costul total fiind de 382,50 milioane de lei cu TVA.

Al doilea dum de acest fel va fi implementat în proximitatea orașelor Azuga – Bușteni și va avea o lungime totală de 9,434 km. Termenul este de 36 luni proiectare și execuție, costul total fiind de 838,28 milioane de lei cu TVA.

Pentru ambele drumuri destinate optimizării traficului rutier pe Valea Prahovei sunt prevăzute lucrări de artă (pasaje, poduri etc.), finanțarea fiind asigurată de Ministerul Transporturilor cu fonduri europene din Programul Operațional Transport.

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

Luca de Meo, CEO Renault Group, va fi președintele ACEA din 2023

Guvernul a aprobat majorarea salariului de bază minim brut garantat în plată la 3.000 de lei

 

 

Adaugati comentariu