Advertisement

Unimog deszapezire
Home Piaţa auto Daimler la IFAT 2016

Daimler la IFAT 2016

La expoziția IFAT 2016, Daimler va aduce artileria grea. Astfel, gama de vehicule Mercedes Euro 6 va fi reprezentată de o paletă largă de vehicule, de la Sprinter, la la Econic și Unimog. 

Ce este IFAT 2016? Este cea mai importantă expoziție internațională dedicată resurselor de apă, deșeurilor și materialelor raw sau, într-un cuvânt, ecologiei. De aceea, de jumătate de secol, IFAT este locul de întâlnire pentru companiile în căutare de strategii și soluții de utilizare a resurselor într-un mod inteligent, care să asigure economii pe termen lung.

Mercedes, un catalizator al soluțiilor ecologice în domeniul transporturilor, nu putea lipsi la apel. Astfel, germanii vor expune în cadrul ediției jubiliare, cele mai puternice, economice și sigure modele din gamă.

La standul 341 din hala C4, veți putea admira modelul Antos 2535 L 6×2, echipat în premieră cu transmisie automată cu convertor de cuplu. Lângă acesta cor fi expuse o basculantă Arocs 1835 LK 4×2 și un Faun pentru curățat șoselele.

De asemenea, un Atego 1321 L 4×2 cu cabină extinsă și platformă, precum și un Atego 1530 AK echipat pentru deszăpezire vor aștepta clienții cu oferte personalizate.

Mercedes-Benz Econic

Mercedes va etala și alte modele, precum Econic 2630 NGT 6×2/4 ENA în varianta șasiu și Econic 2630 NGT 6×2/4 pentru strâns deșeurile. Ele vor demonstra beneficiile noii game a germanilor, cu ușă pentru șofer mai înaltă și cu deschidere amplă, precum și cu cameră video pentru marșarier, toate pentru ușurință în utilizare.

Unimog deszapezire

Pentru companiile ce activează în domeniul apei, Mercedes propune un Unimog U 430 dotat cu echipament specific, în timp ce un al doilea exemplar Unimog U 530 dotat cu suflantă pentru deszăpezire heavy-duty de la Schmidt, este destinat regiunilor alpine.

Fuso Canter

Nici companiile care lucrează în domeniul canalizării și colectării deșeurilor n-au fost uitate: Mercedes vine atât cu o vidanjă Fuso Canter 6C18D, cât și cu un Fuso Canter 6C18D cu echipament Faun, pentru colectarea deșeurilor. Totodată, o basculantă 4×4 Fuso Canter cu sistem Aebi Schmidt pentru încărcarea din spate este destinată transportului pe timp de iarnă.

Prețurile biletelor la expoziția din Munchen, în cazul achizționării online, sunt: 20 de euro pentru o zi, 43 de euro pentru 3 zile și 56 de euro pentru 5 zile. Perioada de desfășurare este 30 mai – 3 iunie.

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Înmatriculările de autoturisme noi
Piaţa auto

Înmatriculările de autoturisme noi în UE au urcat cu 4,6%. România, pe locul 14

În primele 5 luni din 2024,  înmatriculările de autoturisme noi în Uniunea...

Piaţa auto

Colaborare IVECO – Foton în domeniul vehiculelor comerciale

IVECO și Foton, unul dintre cei mai importanți producători de vehicule comerciale...

vehicule rutiere
Piaţa auto

INS: Parcul național de vehicule rutiere numără 10,3 mil. unități la finalul anului 2023

Numărul total de vehicule rutiere înmatriculate în circulaţie, în evidenţele Direcţiei Generale...

Piaţa auto

POLI AutoFEST 2024: Revoluția automobilistică prinde viață la POLITEHNICA București!

POLITEHNICA București readuce în capitală cel mai grandios eveniment dedicat industriei auto...