Cum ar fi să trăiești într-o vilă în București?

Treci zilnic pe lângă cartiere de blocuri și visezi cu ochii deschiși să te muți într-un cartier rezidențial de vile? Mulți oameni ca tine și-au dorit să fugă de zonele aglomerate ale Bucureștiului și să se mute la vilă cu o grădină generoasă.Mai ales dacă ai o familie mare, traiul într-un apartament înghesuit devine copleșitor mai devreme sau mai târziu, așa că motive să te muți la casă apar unul după altul:

  • Vă doriți o bucătărie mare în care să aveți spațiu suficient pentru gătit și pentru servit masa;
  • Ați vrea un living spațios care să se transforme ușor de la loc de relaxare cu familia în spațiu pentru a găzdui prieteni dragi;
  • Ai mare nevoie de intimitate și începi să observi această nevoie și în rândul copiilor care își manifestă deja independența;
  • Ai sta ore în șir în grădină și ți-ai dori ca și cei mici să se joace cât mai mult timp în aer liber,

… și lista motivelor poate continua.

Poate părea uimitor, dar mulți oameni ca tine au găsit casa perfectă chiar în București, într-o zonă în care accesul către punctele importante din oraș, centrele comerciale și rutele spre excursiile de weekend se face extrem de ușor. E vorba despre un cartier de vile din zona de business Băneasa – Pipera – Aurel Vlaicu, oferite de către dezvoltatorul ansamblului CATTED Residences

Acest cartier este format din 43 de vile cu suprafețe generoase, fiecare fiind însoțită de grădină proprie și 2 locuri de parcare. Până în prezent, 19 case au fost deja vândute și ocupate de rezidenți, iar acum se desfășoară faza 2 a proiectului, care presupune construirea a 24 de case noi, din care 5 case au fost deja vândute. În cea de-a doua fază sunt construite trei tipuri de vile, A, B și C, fiecare cu caracteristici și avantaje proprii.

Vila de tip A

Deși e cea mai mică dintre cele trei tipuri de vile existente în cartierul CATTED, vila de tip A oferă spații generoase pentru fiecare încăpere, astfel că fiecare membru al familiei este fericit și vă puteți bucura împreună de clipele petrecute în livingul de 30 mp și în bucătăria luminoasă.

Casa asigură intimitatea fiecăruia prin cele 4 dormitoare și 4 băi, oferă spațiu pentru visare în mansardă, în grădină de 50 mp și pe tereasă, dar și 2 spații de depozitare ca să păstrezi camerele așa cum vrei – aerisite. Pe scurt, o casă spațioasă pentru confortul unei familii cu copii.

Vila de tip B

Când vorbim de vilele de tip B ne uităm la suprafețe mai mari, pentru familii care pun preț pe libertatea în amenajarea casei, care iubesc spațiile largi. Spre exemplu, la acest tip de vilă, livingul de 35 mp poate fi extins cu 10 mp dacă simți că nu e loc suficient pentru toate activitățile pe care dorești să le găzduiești aici.

Suprafata totală construită a vilei este de 288 mp și este însoțită de o grădină generoasă de 100 mp. Pe lângă cele două locuri de parcare și gradina existente la fiecare casă, vila de dip B are terasă la mansardă, 5 dormitoare și 4 băi, un birou – loc suficient pentru familie și oaspeții casei.

Vila de tip C

Vilele de tip C au apărut în cadrul proiectului rezidențial abia în faza 2, urmând a fi finalizate anul acesta, în decembrie. Vila de tip C este cea mai mare dintre cele 3, cu suprafața construită de 310 mp și utilă de 210 mp. Grădina este de 100 mp, iar terasele însumează 40 mp. În cadrul vilei de tip C vei găsi un living, o bucătărie, un birou, 5 dormitoare, 4 băi.

Dacă din faza 1 a rămas o singură casă disponibilă pentru vânzare, din totalul de 24 de case ce urmează a fi finalizate în ultima luna a lui 2017, 5 au fost deja vândute. Cumpărătorii caselor au început deja să se mute și au parte de caracteristici identice cu cele din imaginile de prezentare ale proiectului.

În faza 2 a proiectului, dezvoltatorul a apelat la finisaje îmbunătățite, cum ar fi panourile termodinamice, încălzire în pardoseală, o tâmplărie cu un coeficient mai bun de izolare. Toate aceste informații pot fi găsite pe site-ul catted.ro, unde te poți programa pentru vizionare. Mutarea familei tale într-o vilă in București e mai aproape decât ai fi visat vreodată.

Adaugati comentariu