CNAIR cumpără polițe RCA pentru 346 de mașini și Casco pentru 95 de vehicule

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRPD) Constanța, va achiziționa, prin licitație, un pachet de servicii RCA pentru 346 de autovehicule și unul pentru servicii CASCO pentru 95 de mașini.
Fondul de garantare a asiguraților

Valoarea contractului este de aproximativ 600.000 de lei, durata acestuia fiind de 12 luni.

Conform anunțului de participare la licitație publicat în SICAP, criteriul de atribuire a contractului va fi prețul cel mai scăzut.

Potrivit CNAIR, riscurile asigurate sunt cele provocate de ciocniri, lovituri sau izbiri cu alte vehicule sau orice alte corpuri mobile sau imobile, căderi, incendiu, fenomene naturale, vandalism, plata daunelor cu TVA, furt sau asigurare persoanelor pasagere din autovehicul atât pentru invaliditate, cât și pentru deces.

De asemenea, despăgubirile acordate vor acoperi cheltuiei privind transportul autovehiculului la atelierul de reparații, pagubele produse anveloperlor, cheltuieli de curățire a interiorului ca urmare a rănirii persoanelor, animalelor domestice și scurgerii de lichide ca urmare a unui eveniment asigurat.

În plus, tot aici sunt incluse și cheltuieli privind dotarile suplimentare ale masinilor (radio-casetofon, CD, stații de emisie receptive, jante de aliaj, GPS, etc.) și pagubele produse sculelor care fac parte din trusa, extintor, trusa medicală de prim ajutor și roțile de rezervă, dar și a persoanelor vătămate aflate în autovehiculul avariat.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este de data de 24 februarie 2021.

 

CITEȘTE ȘI:

Guvernul pregătește expropieri pentru Autostrada de Centură București în 11 comune

Studiu EY România: Jumătate dintre angajații români doresc un program de lucru mai flexibil

Germania vrea să introducă măștile sanitare în trusa de prim ajutor din vehicule

 

 

Adaugati comentariu