Clujul cumpără RCA pentru mijloacele de transport public

Compania de Transport Public Cluj Napoca va organiza, în luna ianuarie 2018, o licitaţie pentru achiziţia serviciilor de asigurare de răspundere civilă auto (RCA) pentru autobuze, troleibuze şi tramvaie, valoarea estimată a contractului fiind de 2 milioane de lei.RCA

Potrivit anunţului publicat în SEAP, societatea intenţionează să asigure, pentru o perioadă de 12 luni, toate mijloacele de transport şi auxiliarele din parcul propriu, ceea ce înseamnă un număr maxim de 505 vehicule.

Valoarea estimată fără TVA a contractului cadru este de 2.043.135,55 lei, iar a celui mai mare contract subsecvent, de 1.011.452,50 lei.

Contractul nu este împărţit în loturi, iar finanţarea se face din sursele proprii ale societăţii.

Compania de Transport Public Cluj Napoca solicită o garantie de participare, valabilă 90 de zile, în valoare de 20.430 lei sau echivalent în valută la cursul BNR stabilit cu 5 zile înainte de data-limită de depunere a ofertelor.

Totodată, se cere şi o garanţie de bună execuţie, în cuantum de 7 % din valoarea fără TVA a contractului subsecvent.

Criteriul de atribuire este cel mai mic preţ, iar după departajarea ofertelor în licitaţia deschisă nu se va organiza şi o licitaţie electronică.

Termenul limită pentru primirea cererilor de documente sau de acces la documente este data de 17 ianuarie 2018, cel pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare fiind 26 ianuarie 2018.

Câştigătorul licitaţiei va fi stabilit în ziua de 15 februarie 2018.

 

 

Adaugati comentariu