Casa Auto Vâlcea – Centru Autorizat de Vânzări şi Service Mercedes-Benz şi-a deschis porţile

În prezenţa reprezentanţilor Mercedes-Benz România, a oficialităţilor locale şi a partenerilor de business, săptămâna trecută a fost inaugurat, în Râmnicu-Vâlcea, Centrul Autorizat de Vânzări şi Service Mercedes-Benz – “Casa Auto Vâlcea”.casa-auto-valcea-floteauto

Localizată într-o zonă aflată în plină expansiune, Casa Auto Vâlcea pune la dispoziţia clienţilor săi un centru auto de ultimă generaţie, pe o suprafaţă pe 15.000 mp.

casa-auto-valcea-floteautoSuprafaţa totală a clădirii este de 3800 mp din care showroom-ul şi birourile se regăsesc pe o suprafaţă de 1400 mp, iar service-ul auto pe 2400 mp. În noul sediu, serviciile pe care Casa Auto Vâlcea le oferă clienţilor sunt de vânzare şi consultanţă leasing pentru autoturismele Mercedes-Benz, dar şi servicii post-vânzare (reparaţii şi întreţinere) pentru autoturisme şi vehicule comerciale.

În cadrul evenimentului de inaugurare, invitaţii au avut ocazia să admire modele deosebite, precum Mercedes-Benz S 500 4M Maybach, Mercedes – AMG GT, S 400 4M Coupe, GLS, GLE Coupe, GLC Coupe.

Anul acesta, ca direcţie strategică, punem accent pe calitatea serviciilor oferite, dar mai cu seamă pe noua abordare a echipei, formată din specialiştii noştri, alături de clienţi! Reţeta noastră de succes înseamnă înţelegerea nevoilor clienţilor şi o echipă profesionalizată la cele mai înalte standarde. Cred cu tărie că oamenii pe care îi ai alături sunt cele mai importante active al companiei şi ne dorim să putem demonstra asta. Ştim că putem pune în practică experienţa noastră acumulată în timp şi abordarea diferită în relaţia cu clienţii. Ne dorim să fim cu un pas înainte prin profesionalism, calitate, corectitudine, respect”, a declarat Ioan Oprean, proprietar Casa Auto Vâlcea.

În cadrul reprezentanţei lucrează peste 30 de angajaţi, cu o înaltă calificare profesională, din care 18 tehnicieni – direct productivi. Directorii de Vânzări şi After-Sales, consultanţii de vânzări şi service, specialişti piese & accesorii şi personalul direct productiv sunt calificaţi ca urmare a cursurilor şi testărilor efectuate la Mercedes-Benz Training Center.

Service-ul este structurat în trei ateliere: autoturisme, vehicule comerciale şi caroserie, dotate cu cele mai performante echipamente, care asigură o calitate la cele mai înalte standarde, în activităţile de întreţinere şi reparaţii.

Mai mult, clienţii vor beneficia de cele mai bune oferte, personalizate şi adaptate nevoilor lor, iar până la finalul anului se va regăsi şi gama de autovehicule comerciale uşoare (VAN-uri). Tot în acest an, Casa Auto Vâlcea va pune la dispoziţia clienţilor, spre vânzare, noile modele de autoturisme electrice şi Plug-in Hybrid.

În cadrul evenimentului, Philipp Hagenburger, CEO & President Mercedes-Benz România, a dezvelit cadoul special oferit de Mercedes Benz România noului centru autorizat din Vâlcea – o plachetă pe care au fost sculptate figurile fondatorilor Daimler şi Benz.

Adaugati comentariu