Camionul urban hibrid

Camionul hibrid Tevva Motors este deja în teste și, în curând, va fi disponibil pentru clienții care doresc un transport ecologic și economic. Tevva Motors este un mic producător de vehicule comerciale din Marea Britanie.

De curând ei au început testele cu noul lor produs, camionul urban hibrid Tevva N2. Acesta este animat de un motor electric de 160 kW și un cuplu de 1800 Nm. Pentru creșterea autonomiei, acesta este dotat cu un motor termic turbodiesel de 1,6 litri și 100 CP. Acesta este cuplat la un generator de curent ce încarcă acumulatorii. Camionul este de 7,5 tone și are acumulatori de 66 kWh.

Un calculator analizează necesitățile de tracțiune și gestionează propulsia vehiculului. Astfel, pe autostradă mașina va funcționa cu motorul termic și va încărca bateriile în timp ce în orașe se va comuta automat pe modul electric. Constructorul a prevăzut și o priză de încărcare conformă cu standardul european de 380 v și 32 Ah. De la o astfel de priza, camionul va fi complet încărcat în maxim 3 ore.

Tevva truck in London

Camioanele Tevva sunt proiectate pe șasiuri Nissan și cel mai probabil vor ajunge pe piață din 2019.

 

Adaugati comentariu