Camion nou sau second-hand?

Semnul întrebării floteauto.ro

Există câteva criterii pe care trebuie să le aveți în vedere, astfel încât să știți cum să alegeți un camion pentru flota dvs. Este o decizie importantă pentru orice companie de transport.

Este esențial să știi cum să alegi camionul ideal, atât în ​​companiile mari, cât și în cele mici. Într-o companie mare, din cauza numărului de camioane pe care le poate cumpăra. Într-o companie mică din cauza efortului mare implicat în cumpărarea unui camion.

Aveți nevoie de un camion? Aceasta este prima întrebare pe care ar trebui să o puneți. Optimizați utilizarea camioanelor dvs. Aflați în detaliu starea flotei dvs. Trebuie să cunoașteți kilometrajul și vârsta fiecărui camion și să determinați durata de viață utilă a acestora. Planificați și proiectați traseele care trebuie efectuate. Țineți cont de tipul de încărcare pe care o transportați în fiecare dintre ele.

Camion nou sau second hand?

Cumpărarea unui camion nou este o decizie pe care nu o puteți lua cu ușurință. Fiecare vehicul din flota dvs. ar trebui să fie o investiție, niciodată o cheltuială. Trebuie să fii sigur că va fi profitabil și productiv pentru compania ta. Că fiecare bănuț în care investești va avea o rentabilitate. Deoarece costul unui camion nu este doar prețul de achiziție al acestuia. De asemenea, motorina pe care o vei consuma zi de zi. Întreținerea periodică pe care o va necesita. Chiar și orice reparații de care va fi nevoie. Achiziționarea unui camion nou este, prin urmare, o decizie care trebuie argumentată și reflectată.

Camion nou sau second hand

Un camion nou sau unul second-hand? Atunci când cumpărați un camion, primul lucru care trebuie decis este dacă îl veți cumpăra nou sau veți merge pe piața second-hand. Prima opțiune este să mergeți direct la dealer și să analizați lista disponibilă pentru camioane de vânzare. Acolo puteți cumpăra un camion complet nou, cu tot ce implică. Este un camion care, a priori, va avea o funcționare optimă. Durata sa de viață va fi foarte lungă. Se presupune că este nevoie de mult timp pentru a avea nevoie de reparații scumpe. A doua opțiune este să găsești un camion second-hand. Pentru aceasta, este, de asemenea, o opțiune bună pentru a merge la dealer. În plus, veți găsi și numeroase companii pentru cumpărarea și vânzarea camioanelor uzate.

Ce ar trebui să faceți în esență este să vă evaluați nevoile. Comparați prețurile unui camion nou și unul second-hand și puneți-le în context. Calculați cât vă va costa să amortizați camionul în fiecare caz. Și de acolo, luați decizia care vă poate aduce cel mai mare avantaj companiei.

 

Adaugati comentariu