Advertisement

auto-total-business-show-2015-s-a-incheiat-ne-vedem-la-auto-total-business-show-floteauto
Home Administrare flote Service Auto Total Business Show – noutăți în program!

Auto Total Business Show – noutăți în program!

Nu uitați de spectacolul Auto Total Business Show din acest weekend! Va spun asta pentru că, de la ultimul articol pe care l-am scris, au apărut noutăți interesante în program. Ca de exemplu posibilitatea de a vă testa capacitățile de pilot pe singurul simulator F1 din lume, capabil de forțe 3G!

N-am idee cine poate rezista tentației! Cei care l-au testat la edițiile anterioare cu siguranță nu. Ei cunosc deja senzațiile unice și sunt convins că vor să le retrăiască. Iar eu sunt unul dintre ei! Este, de departe, cea mai accesibilă variantă de a simți forțele dintr-un cockpit de Formula 1, fără să-ți pui viața gaj.

Cât de real se simte? Păi tehnologia force feedback, capabilă să dezvolte o forță nemaiîntâlnită pe simulatoarele auto, de 3G(!), își dă mâna cu sunetul surround și display-urile full-HD pentru a produce senzațiile cele mai apropiate de Formula 1 pe care o ființă umană le poate simți. Desigur, traseele respectă fidel circuitele angrenate în Marele Circ, atât ca arhitectură, cât și ca nivel de aderență.

Simulatorul F1 Auto Total Business Show

Anul trecut, simulatorul a fost una din principalele atracții ale show-ului: în cele două zile, vizitatorii au străbătut peste 2300 de km, echivalentul distanței București-Paris! Am contribuit și eu cu un modest Comarnic – Sinaia, și plănuiesc s-o fac și duminică. Și, dacă tot o să fiu acolo, o să ”mă dau” și cu super-realisticul simulatorul auto G-Motion așa, de încălzire.

Alex Filip - Auto Total Business Show

Dacă plănuiți să-l vizitați duminică, veți avea ocazia să primiți autografe și să faceți selfie-uri (că tot e la modă) cu campionul național la raliuri, Alex Filip, care va fi prezent la standul Rombat între orele 12 și 14. Puteți să-l întrebați și despre locul 3 de la Raliul Acropolis, din Gercia. La cum îl știm, o să vă povestească cu plăcere!

Auto Total Business Show

În rest…demonstrații de drift, Bike trial, Skate show și Parkour cât cuprinde, și sâmbătă, 11 iunie, și duminică, pe 12, între orele 10 și 18. Ah…era să uit: și peste 100 de domnișoare frumoase și pasionate de cauciuc încins! Biletul către raiul motoriștilor costă 20 de lei, echivalentul a 4 litri de benzină. Ce ziceți, ne vedem la Romexpo?

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Mașinile electrice
AsigurăriService

Mașinile electrice sunt implicate mai rar în accidente, dar reparația costă mai mult. Studii

Este mai puțin probabil ca mașinile electrice să fie implicate într-o coliziune...

service
AsigurăriService

UNSAR: Aproximativ 79% dintre şoferii păgubiţi ar apela la un service în contract cu asigurătorii

Aproximativ 79% dintre şoferii români păgubiţi ar apela la un service care...

POSA
Service

POSA: Consiliul Concurenţei trebuie să depună eforturi pentru crearea unei pieţe concurenţiale pe segmentul reparaţiilor auto

Consiliul Concurenţei trebuie să depună eforturi pentru crearea unei pieţe concurenţiale pe...

ora de manoperă
Service

Costurile cu ora de manoperă în service-uri au crescut cu 36%, în perioada 2020 – 2023

Costurile cu ora de manoperă pentru lucrările de caroserie la autovehiculele care...