Auto Cobalcescu este cel mai nou dealer BMW

Auto Cobalcescu este cel mai nou dealer al mărcii BMW în România. Noul showroom, operaţional din luna decembrie, este situat în complexul din Splaiul Unirii 311, Bucureşti.
bmw-floteauto

Noul centru devine al doilea dealer BMW ca suprafaţă din România, integrând, de asemenea, cel mai mare spaţiu indoor de prezentare al automobilelor rulate BMW Premium Selection. În plus noul centru BMW vine cu personal şi spaţiu dedicat pentru service.

bmw-floteautoInvestiţia dedicată reamenajării spaţiului dedicat exclusiv brandului german se ridică la 2 milioane de euro, sumă cheltuită pentru a asigura respectarea ultimelor standarde şi a exigenţelor înalte impuse de BMW.

În total, investiţia va crea pe termen mediu peste 50 de locuri de muncă, cu un efort important în recrutarea, pregătirea şi specializarea personalului.

Auto Cobalcescu şi-a început activitatea de comercializare a automobilor în anul 2002, fiind la acea vreme primul dealer bi-marca Dacia si Renault.

Un moment important în istoria companiei a fost în 2009, o dată cu inaugurarea celui mai mare complex auto integrat din Romania, construit pe un teren de 18.000 mp, cu o suprafaţă construita de 26.000 mp, în urma unei investiţii de 22 milioane de Euro , fiind singurul dealer tri-marca (Dacia-Renault-Nissan) din Bucuresti.

În prezent Auto Cobălcescu reprezintă ca dealer integrat mărcile Dacia, Renault, Nissan şi SaangYong şi este reparator autorizat Saab, alaturandu-se marca BMW ca dealer integrat si BMW Premium Selection.

La sfârşit de an 2015, Auto Cobălescu a ajuns la 32000 de automobile livrate 30% reprezentand livrari catre clienţi corporate, ceea ce reprezintă un potenţial important şi pentru segmentul premium. Marca BMW completează astfel perfect oferta noastră şi ne ajută să valorificăm şi mai bine portofoliul existent de clienţi. Avem astfel o bază excelentă pentru dezvoltarea noii afaceri. Pe termen mediu, BMW are potenţialul să dubleze cifra de a afaceri a centrului nostru de automobile, ceea ce reprezintă o utilizare excelentă a activelor companiei, acesta fiind principalul motiv pentru care ne-am orientat către o marcă premium pentru portofoliul nostru”, a explicat Dan Grigore, director general Auto Cobălcescu.

 

Adaugati comentariu