CASCO de la Asirom pentru 194 de autospeciale sanitare

Societatea Asirom VIG a câştigat contractul de furnizare a serviciilor de asigurări facultative CASCO pentru un număr de 194 autospeciale sanitare, în urma unei licitaţii organizate de Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.Valoarea contractului, cu o durată de 12 luni, este de 1,058,493 lei fără TVA, criteriul de atribuire fiind preţul
cel mai mic. Poliţele vor fi plătite din surse bugetare.

Cuantumul garanţiei de bună execuţie este de 8 % din valoarea fiecărui contract subsecvent de servicii, fără TVA.

Potrivit contractului, cantitatea minima a acordului-cadru este de 97 poliţe de asigurare Casco, iar
cea maximă, de 194 poliţe.

Asirom VIG avea la finalul anului trecut o cotă de piaţă de 9,96% şi este a cincea companie din piaţa de asigurări, potrivit datelor pe 2017 ale Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF). Societatea are o experienţă de peste 25 de ani în România şi deţine o reţea naţională de 138 de agenţii, 1.900 de agenţi activi şi peste 300 de parteneri externi. Asirom VIG lucrează la nivel naţional cu 532 de unităţi reparatoare auto şi 31 de corespondenţi pentru daunele produse în afara României.

Societatea face parte din Vienna Insurance Group (VIG), companie care gestionează 50 de companii de asigurări din 25 de ţări şi are peste 24.000 de angajaţi. Grupul are cel mai bun rating în indicele ATX pe piaţa bursieră austriacă şi este, de asemenea, listat la Bursa de Valori din Praga.

 

 

Adaugati comentariu