Advertisement

Arval România
Home Miscellanea Business Arval România își relochează sediul în campusul Oregon Park, din nordul Bucureștiului

Arval România își relochează sediul în campusul Oregon Park, din nordul Bucureștiului

Arval România, linie de business aparținând BNP Paribas Group, și-a relocat sediul, la începutul anului, în campusul Oregon Park din nordul Bucureștiului. Prin această mutare, Arval, compania de soluții de mobilitate sustenabilă prin servicii de leasing operațional auto full-service se aliniază strategiei BNP Paribas de a găzdui toate entitățile grupului sub același acoperiș în orașele mari.

Campusul Oregon Park este compus din trei clădiri ce au fost dezvoltate în două etape finalizate în 2016 și respectiv 2019, punând accentul pe armonia cu mediul înconjurător și pe sustenabilitate. De asemenea, clădirile sunt certificate BREEAM Excellent din etapa de construcție și Well Health & Safety pentru operațiuni. Această mișcare strategică reflectă angajamentul pentru adoptarea valorilor de sustenabilitate care definesc activitatea Arval România, prin alegerea unui nou sediu optimizat din toate punctele de vedere.

Avantajele acestei relocări strategice sunt multiple, dar în primul rând răspund politicii Arval de a face tranziția către utilizarea în exclusivitate a autovehiculelor electrice în flota proprie: de la cele 16 stații de încărcare comune amplasate în incinta complexului, pentru uzul angajaților și partenerilor, până la noul spațiu dedicat mobilității, denumit Arval Mobility Hub, care pune la dispoziție locuri de parcare dotate cu încă 3 stații de încărcare, dintre care una de mare putere.

„Anul 2025 începe cu un moment semnificativ pentru Arval România, relocarea sediului în campusul Oregon Park. Este o decizie importantă, care urmărește strategia „one roof” a BNP Paribas Group, aducând în același timp o mulțime de avantaje atât pentru echipa noastră, cât și pentru parteneri. Ethos House ne-a fost casă o bună perioadă de timp și avem amintiri plăcute, iar noul sediu, din Oregon Park, ne duce mai aproape de conceptul de sustenabilitate care este în ADN-ul Arval. Privim cu entuziasm spre această nouă etapă a dezvoltării Arval pe piața din România și ne propunem să accelerăm procesul de transformare a companiei în furnizor de servicii de mobilitate sustenabilă și să ne urmărim statutul de lider al pieței interne. În același timp, mă bucur să ne regăsim cu toate liniile de business din familia BNP Paribas sub același acoperiș, urmărind un concept care și-a demonstrat eficiența și pe alte piețe din Europa”, a precizat Roxana Lupescu, director general Arval România.

BNP Paribas propune o nouă abordare în managementul organizațional al echipelor, axată pe eficiență și colaborare. Astfel, grupul își reunește toate liniile de business din București într-o singură locație, sub același acoperiș, pentru a încuraja colaborarea și a optimiza comunicarea internă. Această metodă a dovedit deja un impact pozitiv la nivel global, demonstrând beneficii concrete în ceea ce privește performanța operațională și fiind adoptată la nivel local.

La capitolul sustenabilitate, noua locație a birourilor Arval din Oregon Park beneficiază și de un spațiu verde peisagistic de 11.000 mp, în timp ce clădirile sunt alimentate exclusiv cu energie electrică regenerabilă și proiectate pentru a maximiza eficiența energetică, având astfel un impact minim asupra mediului înconjurător și a resurselor naturale.

Arval este un actor important în domeniul leasingului full-service de vehicule și un specialist în soluții de mobilitate sustenabilă fondat în 1989. Compania este deținută în întregime de BNP Paribas și este poziționată în divizia Comercial, Personal Banking si Servicii a Grupului, cu 1,8 milioane de vehicule închiriate la finalul lui 2024. În fiecare zi, 8.600 de angajați Arval din 29 de țări oferă soluții flexibile pentru a face călătoriile fără probleme și sustenabile pentru clienții săi, de la mari grupuri corporative internaționale la companii mai mici și clienți individuali de retail.
Arval este membru fondator al Alianței Globale Element-Arval. Toți membrii alianței însumează flote de peste 4,4 milioane de vehicule în 55 de țări.

Compania a fost recompensată cu cel mai înalt nivel al medaliei EcoVadis, nivelul Platinum, fapt care îi plasează strategia de CSR în Top 1% al companiilor evaluate.

 

 

CITEȘTE ȘI:

 

CNAIR a avizat traseul drumului de legătură dintre DN 6 (zona uzinei Ford) și Drumul Expres Craiova – Pitești

 

Vești bune pentru vehiculele electrice uzate: bateria își menține performanța în timp

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

emergente
Business

Impactul tehnologiilor emergente asupra transformării economice. Studiu EY România

Peste două treimi din organizațiile românești au ca prioritate investițiile în tehnologiile...

apia
Business

APIA și-a ales un nou Consiliu Director pentru un mandat de 3 ani

Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile (APIA) a anunțat alegerea unui nou...

Renault Commercial Roumanie
Business

Consiliul Concurenţei analizează preluarea unor active ale Renault Commercial Roumanie de către AutoWallis şi Salvador Caetano Auto SGPS

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care AutoWallis Nyrt. și Salvador Caetano Auto...

Mecanicul Anului 2014 AD Auto Total - floteauto 0
Business

AD Auto Total va prelua compania bulgară Auto Hit

Compania românească AD Auto Total va achiziționa distribuitorul de piese și accesorii...