Aproape 1.100 de sancţiuni contravenţionale aplicate de polițiștii de la Brigada Autostrăzi

Poliţiştii de la Brigada Autostrăzi au aplicat, în perioada 19-26 decembrie, 1.089 de sancţiuni contravenţionale celor care nu au respectat legislaţia, în cadrul acţiunilor pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi asigurarea fluenţei traficului.
Brigada Autostrăzi

Astfel, au fost aplicate 217 sancţiuni persoanelor care au depăşit limita legală de viteză şi 166 celor care nu foloseau centura de siguranţă. De asemenea, au fost aplicate 34 de sancţiuni pentru defecţiuni tehnice, cinci pentru depăşiri neregulamentare şi 153 pentru nerespectarea O.G. nr. 37/2007, privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă ale conducătorilor auto şi utilizarea aparatelor de înregistrare a activităţii acestora.

Poliţiştii de la Brigada Autostrăzi au reţinut 47 de permise de conducere, dintre care opt pentru viteză, patru pentru alcool, unul pentru circulaţie pe sensul opus, cinci pentru depăşire neregulamentară şi 13 pentru circulaţie pe banda de urgenţă.

Totodată, au fost retrase 37 de certificate de înmatriculare, fiind constatate 10 infracţiuni.

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

Peste 4.200 de accidente rutiere au avut loc în primele 11 luni

Peste 50% dintre flotele din Europa sunt echipate cu anvelope eficiente. Studiu

 

 

 

Adaugati comentariu