Advertisement
p3-bucharest-floteauto
Home Miscellanea Financiar Altex se extinde în parcul logistic P3 Bucharest

Altex se extinde în parcul logistic P3 Bucharest

Altex, retailerul de produse electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia, a semnat un nou contract de închiriere pentru un depozit de 15.000 mp în parcul logistic P3 Bucharest.

Prin acest acord, Altex îşi dublează suprafaţa hub-ului logistic, pentru a se adapta nevoilor de dezvoltare rapidă ale business-ului.

Altex mai ocupă un spaţiu de 15.500 mp într-o hală existentă din parc, iar odată cu semnarea noului contract, acesta se extinde cu încă 15.000 mp în cea mai nouă clădire construită în P3 Bucharest, ajungând astfel la un total de peste 30.000 mp închiriaţi în acest parc.

Retailerul român se alătură celor 40% dintre clienţii internaţionali ai P3 care ocupă mai mult de o clădire în cadrul P3 Logistic Parks.

Altex are 2.000 de angajaţi şi deţine peste 90 de magazine în cele mai importante oraşe din România. Lanţul de magazine se extinde într-un ritm accelerat, iar astfel a apărut nevoia de mai mult spaţiu de depozitare unde să poată stoca un număr mare de produse. Astfel, timpul de livrare va scădea şi va creşte flexibilitatea, ceea ce va conduce în mod firesc şi la creşterea cifrei de afaceri a companiei.

Altex este chiriaş al parcului P3 Bucharest de 12 ani, afacerea lor prosperă şi ne bucurăm că P3 poate sprijini această creştere continuă. Prin alegerea de a se extinde în P3 Bucharest, Altex va beneficia de angajamentul nostru de a construi spaţii logistice de cea mai înaltă calitate, cu costuri operaţionale reduse, precum şi de servicii premium”, a declarat Blake Horsley, Country Head P3 România.

Dezvoltarea recentă a peste 90.000 mp de noi spaţii logistice în P3 Bucharest a permis Altex să se extindă. Asemenea tuturor noilor clădiri construite de P3, acest depozit depăşeşte standardele europene de mediu şi permite reducerea costurilor operaţionale prin tehnologii sustenabile. Depozitul are o înălţime utilă de 11,5 metri, mai înalt decât majoritatea spaţiilor industriale din Bucureşti.

P3 deţine, în prezent, 305.000 mp dispuşi în 11 clădiri, în parcul logistic P3 Bucharest, care este poziţionat strategic, la doar 13 kilometri de centrul Bucureştiului. Parcul se află pe autostrada A1 şi în imediata apropiere a şoselei de centură a Bucureştiului, ceea ce permite accesul facil către cele şase sectoare ale capitalei, către Aeroportul Internaţional Henri Coandă, situat la 22 km distanţă, şi către autostrada A2. P3 a finalizat recent construcţia a trei noi clădiri în P3 Bucharest şi are în plan continuarea extinderii atât în parcul din capitală, cât şi în zonele de centru şi de vest ale României.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Venitul Minim European Adecvat
Financiar

Venitul minim european adecvat – nicio acțiune concretă pentru transpunerea în România

La începutul acestui an aduceam în atenție faptul că România trebuie să...

locurile de parcare publice
Financiar

Primăria Sectorului 3 a obținut cele mai mari venituri din locurile de parcare publice

România dispunea, în 2022, de 1.299.318 de locuri de parcare publice, față...

Timișoara
Financiar

BERD extinde împrumutul pentru ”înverzirea” transportului public din Timişoara

Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) acordă o finanțare suplimentară de...

ridesharing
Financiar

Prejudiciu de peste 52 milioane de lei la bugetul de stat în domeniul ridesharing

Trei companii din București și Constanța care activează pe piața de transport...