Advertisement

Home Piaţa auto Flotă verde Anadolu Automobil Rom prezintă micro-utilitara AOS BIG-e

Anadolu Automobil Rom prezintă micro-utilitara AOS BIG-e

Anadolu Automobil Rom S.R.L a lansat noul vehicul micro-utilitar AOS BIG-e pe piața din România în cadrul Salonului Auto București & Accesorii 2024.

În cadrul IAA-Transportation Hanover 2024, Anadolu Isuzu Otomotiv a prezentat în premieră mondială autoutilitara ușoară AOS BIG-e. La mai puțin de două săptămâni după acest eveniment important din evoluția constructorului turc de vehicule, Anadolu Automobil Rom S.R.L, importatorul acestei mărci în România, a dezvăluit publicului român acest nou produs.

Produsele constructorului Anadolu Isuzu sunt cunoscute deja pe piața românească datorită popularelor midibuse Isuzu Turquoise și Isuzu Novo Ultra, a autobuzelor urbane Isuzu Citibus, Isuzu Citiport precum și a autobuzelor electrice Isuzu NovoCiti Volt. Alături de acestea, Anadolu Isuzu produce și autobuzele urbane electrice Isuzu Citivolt 12.

Autoutilitara AOS BIG-e poate fi admirată la standul Anadolu Automobil Rom din cadrul Salonului Auto București & Accesorii în perioada 1 – 6 Octombrie 2024, eveniment găzduit în cadrul Complexului Expozițional Romexpo, Pavilionul B2.

Anadolu Isuzu produce vehicule comerciale în segmentele de camioane, furgonete, midibusuri și autobuze de peste 40 de ani. Producătorul de vehicule comerciale s-a lansat într-un nou segment de piață care va face diferența în domeniul distribuției urbane. Astfel Anadolu Isuzu a transferat bogata sa experiență de 40 de ani din segmentul vehiculelor comerciale spre cel al microutilitarelor. AOS BIG-e este un vehicul comercial complet electric, cu emisii zero, proiectat și produs de AOS, un brand al Anadolu Isuzu.

AOS BIG-e, design premiat pentru utilizare urbană

Cu designul său modern, manevrabilitatea și caracteristicile sale prietenoase pentru utilizatori, BIG-e poate fi ușor operat în traficul urban și pe străzile înguste. Câștigând aurul la German Design Awards 2023, BIG-e oferă o soluție de transport durabilă și economică, reducând costurile de operare datorită motorului său electric. A fost proiectat pentru a aduce un suflu nou comerțului, având o capacitate de transport de 1000 kg și opțiuni alternative de baterie și autonomie.

AOS BIG-e, încărcare ușoară pentru flexibilitate maximă

BIG.e poate fi încărcat la fel de simplu ca un telefon mobil, direct la priză. Timpul standard de încărcare este între cinci și nouă ore, care poate fi redus la trei până la cinci ore cu accesoriile de încărcare adecvate. Silențios și fără emisii, BIG.e, cu interiorul său spațios, este versatil și ideal pentru afaceri de orice tip. Un alt plus: vehiculul este simplu și sigur de condus.

AOS BIG-e, domenii de utilizare

BIG-e oferă o soluție ecologică pentru livrările pe ultimul kilometru, acolo unde mărfurile trebuie transportate rapid de la depozite și centre de distribuție către consumatorul final. Aceste livrări se confruntă adesea cu provocări majore, în special în metropole și infrastructuri urbane. Cu BIG-e, micromobilitatea urbană devine rapidă, ecologică și eficientă din punct de vedere al costurilor pentru companii din toate sectoarele, cum ar fi depozitele de farmacie, spitale, supermarketuri și multe altele.

Cercetarea și dezvoltarea, precum și performanțele de inovație, au fost realizate intern la Anadolu Isuzu și sunt rezultatul cunoștințelor profunde despre piață și tehnologie ale producătorului turc de vehicule comerciale. BIG-e va fi disponibil începând de anul viitor.

Profil

Model: BIG-e

Clasa vehiculului: Micro camion complet electric

Producător: Anadolu Isuzu

Dimensiuni (Lxlxh) mm: 3680 x 1420 x 1970

Sarcină utilă: 1000 kg

Putere: 9,4 kW

Viteza maximă: 45 km/h (limitată electronic)

Autonomie: max. 170 kilometri

Timp de încărcare: 5-9 ore / 3-5 ore

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Flotă verdeVehicule comerciale uşoare

Ofensiva KIA în Europa

Coreenii de la Kia vor demara în 2025 o ofensivă pe piața...

Rabla Plus
Flotă verdeFonduri publice

Noi finanţări în Programul ”Rabla Plus”, în valoare de 22,4 milioane de lei

Comitetul de avizare al Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat noi...

Flotă verdePiaţa auto

SUV-ul Leapmotor C10 lansat la Salonul Auto București

La doar o săptămână de la debutul mărcii Leapmotor în România și...

Software République
Vehicule comerciale uşoare

Mobilitate inteligentă de la Software République. Proiectul “U1st Vision”

Software République ne oferă o imagine a modului în care urmează să...