4 oferte pentru reabilitarea Podului de la Cernavodă

Un număr de patru oferte au fost primite pentru procedura de achiziție publică ce are ca obiect „Realizarea lucrărilor de Reabilitare a Podului de la Cernavodă, situat pe Autostrada A2, la km 157+600”, a anunțat Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).Cernavodă

Până la termenul limită, au depus oferte următorii agenți economici:

  • Asocierea Construcții Erbașu – Vahostav – SK
  • Asocierea Luconsa BM – Autoprima Serv
  • Maristar Com
  • Asocierea Freyrom – Procons Group – Metabet CF

Podul de la Cernavodă, în lungime de 1,6 km este o parte importantă a Coridorului IV Pan-European care traversează România de la Vest la Est. Lucrările cu un grad ridicat de complexitate vor fi executate pentru prima oară după 38 de ani, perioadă în care la acest pod nu s-au mai făcut niciun fel de lucrări de reparații semnificative pe partea rutieră.

Proiectul de reabilitare a podului va fi finanțat din fonduri europene nerambursabile – Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Valoarea estimată a procedurii de achiziție publică este de 81.027.397,83 lei.

Perioada de execuție a lucrărilor este de 24 luni, iar perioada de garanție de minim 36 luni.

Concomitent cu această procedură de achiziție, CNAIR. a demarat și procedura de achiziție publică ce are ca obiect „Realizarea lucrărilor de Reabilitare a Podului peste brațul Borcea, situ-at pe Autostrada A2, la km 149+680”, cu o valoare estimata de 96.791.664,03 lei. Termenul de deschidere a ofertelor pentru acest obiectiv este 6 ianuarie 2021.

 

CITEȘTE ȘI:

Ce trebuie să știe companiile despre amnistia fiscală?

CNAIR pregătește procesul de expropiere pentru construcția Pasajului Berceni

Un pas înainte pentru construirea a 80 km din Autostrada Transilvania

 

 

Adaugati comentariu