Home Piaţa auto Dacia a intrat pe piaţa din Israel

Dacia a intrat pe piaţa din Israel

Dacia a deschis primul său centru de vânzări din Israel, la Tel Aviv, statul israelian devenind a 44-a piaţă pe care marca deţinută de grupul francez Renault este prezentă la nivel mondial.

Compania Carasso Motors, partenera grupului Renault în Israel, va fi responsabilă cu vânzarea şi serviciile post-vânzare din această ţară pentru automobilele Dacia, se arată într-un comunicat al Renault.

În 2015, Dacia anticipează că va mai deschide alte două showroom-uri în Israel, precum şi mai multe puncte de vânzare în anumite centre Renault din ţară.

„Parteneriatul nostru cu grupul Renault datează de peste 65 de ani. Brandul Renault creşte în Israel, având în prezent o cotă de piaţă de 4,2%. Lansarea Dacia ne permite să oferim o nouă gamă de automobile, complementară cu cea a Renault”, a declarat Itzik Weitz, director general al Carasso Motors.

daciaFrançois Mariotte, director de vânzări şi marketing la Dacia, a spus că marca oferă maşini sigure, spaţioase, echipate modern, la preţuri accesibile, care îşi vor găsi locul pe piaţa israeliană.

În noul showroom Dacia vor putea fi făcute comenzi pentru modelele Dacia Duster, Sandero Stepway, Lodgy şi Dokker. Vehiculele vor fi comercializate, ca şi pe celelalte pieţe, cu o garanţie de trei ani/100.000 de kilometri.

 

După lansarea din 2013 în Marea Britanie, Irlanda, Danemarca, Norvegia, Cipru şi Malta, Israelul a devenit a 44-a piaţă naţională a Dacia, se arată în comunicatul Renault.

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Piaţa auto

SsangYong, rezultate record în România și premieră în Europa

AutoWallis Distribution Romania, unic importator al mărcii SsangYong în România, anunță depășirea...

Piaţa auto

Dacia pierde piața turcă. Toate modelele vor fi redenumite Renault

Șeful mărcii Dacia din România, Mihai Bordeanu, a confirmat că uzina de...

Flotă verdePiaţa auto

Șeful Bosch: ”Electrificarea tuturor vehiculelor va dura 35 de ani”

Directorul general al grupului german de inginerie Bosch, Stefan Hartung crede că...

Denis-Le-Vot Sandero
Flotă verdePiaţa auto

Viitoarea generație Dacia Sandero va avea atât variante termice cât și electrice

Denis Le Vot, șeful global al mărcii Dacia, a confirmat că viitoarea...