p3-bucharest-floteauto
Home Miscellanea Financiar Altex se extinde în parcul logistic P3 Bucharest

Altex se extinde în parcul logistic P3 Bucharest

Altex, retailerul de produse electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia, a semnat un nou contract de închiriere pentru un depozit de 15.000 mp în parcul logistic P3 Bucharest.

Prin acest acord, Altex îşi dublează suprafaţa hub-ului logistic, pentru a se adapta nevoilor de dezvoltare rapidă ale business-ului.

Altex mai ocupă un spaţiu de 15.500 mp într-o hală existentă din parc, iar odată cu semnarea noului contract, acesta se extinde cu încă 15.000 mp în cea mai nouă clădire construită în P3 Bucharest, ajungând astfel la un total de peste 30.000 mp închiriaţi în acest parc.

Retailerul român se alătură celor 40% dintre clienţii internaţionali ai P3 care ocupă mai mult de o clădire în cadrul P3 Logistic Parks.

Altex are 2.000 de angajaţi şi deţine peste 90 de magazine în cele mai importante oraşe din România. Lanţul de magazine se extinde într-un ritm accelerat, iar astfel a apărut nevoia de mai mult spaţiu de depozitare unde să poată stoca un număr mare de produse. Astfel, timpul de livrare va scădea şi va creşte flexibilitatea, ceea ce va conduce în mod firesc şi la creşterea cifrei de afaceri a companiei.

Altex este chiriaş al parcului P3 Bucharest de 12 ani, afacerea lor prosperă şi ne bucurăm că P3 poate sprijini această creştere continuă. Prin alegerea de a se extinde în P3 Bucharest, Altex va beneficia de angajamentul nostru de a construi spaţii logistice de cea mai înaltă calitate, cu costuri operaţionale reduse, precum şi de servicii premium”, a declarat Blake Horsley, Country Head P3 România.

Dezvoltarea recentă a peste 90.000 mp de noi spaţii logistice în P3 Bucharest a permis Altex să se extindă. Asemenea tuturor noilor clădiri construite de P3, acest depozit depăşeşte standardele europene de mediu şi permite reducerea costurilor operaţionale prin tehnologii sustenabile. Depozitul are o înălţime utilă de 11,5 metri, mai înalt decât majoritatea spaţiilor industriale din Bucureşti.

P3 deţine, în prezent, 305.000 mp dispuşi în 11 clădiri, în parcul logistic P3 Bucharest, care este poziţionat strategic, la doar 13 kilometri de centrul Bucureştiului. Parcul se află pe autostrada A1 şi în imediata apropiere a şoselei de centură a Bucureştiului, ceea ce permite accesul facil către cele şase sectoare ale capitalei, către Aeroportul Internaţional Henri Coandă, situat la 22 km distanţă, şi către autostrada A2. P3 a finalizat recent construcţia a trei noi clădiri în P3 Bucharest şi are în plan continuarea extinderii atât în parcul din capitală, cât şi în zonele de centru şi de vest ale României.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Volkswagen
Financiar

Un prim trimestru în declin pentru grupul Volkswagen. Profitul net, în scădere cu 20%

Primul trimestru din 2024 a fost destul de delicat pentru grupul Volkswagen,...

roviniete
Financiar

Cum s-au schimbat tarifele și perioadele de valabilitate pentru roviniete

Din data de 11 martie 2024, se aplică noile tarife și termene...

Exporturile de mijloace de transport
Financiar

Exporturile de mijloace de transport, în creștere cu 6,5% în primele 2 lunidin 2024

Exporturile de mijloace de transport au crescut cu 6,5% în primele 2...

RCA
Financiar

Topul constructorilor auto în funcție de marjele operaționale: Porsche a devansat Stellantis și Mercedes-Benz

Așteptată de toți analiștii, publicarea rezultatelor financiare ale producătorilor de automobile relevă...