Advertisement
Home Formular abonament

Formular abonament

Ne face placere sa va oferim idei, sa gasim impreuna solutii si sa venim in sprijinul dumneavoastra cu experienta noastra de peste 15 ani. Aveti ocazia sa fiti printre primii informati despre cel mai complex proiect al echipei AutoExpert.  FloteAuto este unicat in media romaneasca, singura revista axata pe nevoile auto specifice ale companiilor.

In Romania majoritatea masinilor sunt vandute catre companii. De aceea, am realizat un instrument de lucru, care sa trateze problemele auto din punctul de vedere al acestei categorii de clienti. FloteAuto are o distributie 100% catre managerii detinatori de flote auto.

Stim ca nevoile companiilor sunt complexe si mult mai practice, rationale, comparativ cu ale persoanelor fizice. ln acelasi timp, ne dorim sa contribuim la dezvoltarea bunelor practici in piata auto. ln FloteAuto aveti la dispozitie o gama larga de subiecte care trateaza domenii utile pentru companii, care sa raspunda nevoilor dumneavoastra (cum ar fi fiscalitate, HR, legal, achizitii, costuri, etc).

NOU IN 2016! FLOTEAUTO INCLUDE 2 SECTIUNI NOI – TRANSPORTURI SI TRANSPORTATORI (de marfa si persoane) SI VEHICULE COMERCIALE DE PESTE 3,5 TONE.

Daca in urma studierii informatiilor pe care le ofera, considerati ca aceasta publicatie va este utila, atat in luarea deciziilor legate de flota dumneavoastra auto, cat si pentru informarea generala, aveti posibilitatea sa primiti revista FloteAuto, completand formularul de mai jos in urmatoarele conditii:

Durata abonament 1 an / 10 numere
Cost reviste 0
Cost expeditie (lei cu TVA) 100
Cost total (lei cu TVA) 100

 
IN PLUS PRIMITI:
SPATIU PUBLICITAR (1/6 pagina) IN REVISTA FLOTEAUTO (la alegere, intr-unul dintre cele 10 numere) in care va puteti promova produsele/serviciile (pentru companii);
MENTIONAREA PE SITE-UL www.floteauto.ro, IN SECTIUNEA DEDICATA PARTENERILOR NOSTRI (pentru companii);
REDUCERE 30% PENTRU A FI PREZENT IN NEWSLETTER-UL SAPTAMANAL, care ajunge la peste 55.000 de persoane fizice si juridice – un suport care va ofera vizibilitate in mediul online.

Contravaloarea abonamentului se poate achita prin ordin de plata Ia orice banca sau oficiu postal. In
contul Media Task Consult RO 03 BACX 0000000 9018 63001 deschis Ia UNICREDIT BANK sucursala Grigorescu. CIF RO 31724852.

Trimite formularul impreuna cu dovada platii (online, prin e-mail Ia office@autoexpert.ro sau prin posta catre Media Task Consult – Bd. N.Grigorescu. nr 31. BL N 21. Sc. 2. Et 1. Ap 41. sector 3, Bucuresti). Dovada platii este obligatorie pentru validarea abonamentului.

Media Task Consult S.R.L. isi asuma responsabilitatea trimiterii editiilor incluse in abonament catre abonat. Eventualele erori in distributie trebuie semnalate la 0721.249.495. Semnand acest talon sunt de acord ca datele mele personale sa fie incluse in baza de date Media Task Consult.

 

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *