Arval Safety Week, a 8-a ediţie

Arval Safety Week, campania anuală ce susţine siguranţa rutieră, a ajuns la cea de-a opta ediţie în România. Devenită deja o tradiţie, campania reprezintă efortul companiei de a schimba comportamentele de condus şi de a-i determina pe toţi şoferii să adere la o nouă atitudine, în spiritul prevenţiei.



Dedicată siguranţei în vacanţă, campania din acest an susţine în mod activ iubitorii de călătorii, oferindu-le cele zece sfaturi esenţiale de care ar trebui să ţină seama pentru un drum fără incidente.

arval1Siguranţa rutieră este una dintre problemele strigente ale societăţii în care trăim, iar comportamentele neadecvate la volan au un impact imediat în producerea incidentelor auto. De aceea, Arval consideră că politicile de siguranţă rutieră trebuie să facă parte din cultura organizaţională, iar companiile trebuie să treacă la nivelul următor, cel de prevenţie şi nu de gestionare a situaţiilor deja întâmplate.

Pentru Arval, a-i inspira pe cei din jur, de la angajaţii, la partenerii, clienţii şi comunitatea sa digitală, în spiritul condusului preventiv este un deziderat continuu.

De-a lungul celor opt ani, campania Arval Safety Week a abordat tematici extrem de diferite, precum „Sfaturi pentru pietoni“, „Reducerea neatenţiei la volan“, toate având atât feedback calitativ cât şi cantitativ. Astfel, experţii Arval au putut observa o scădere de 10% a numărului mediu de accidente per maşină per an.

În acelaşi timp, în ultimii trei ani se poate discuta şi despre o scădere a valorii medii a costului de reparaţie. Nu doar numărul mediu de accidente scade, ci şi valoarea reparaţiilor,ceea ce înseamnă mai puţine accidente grave.În acest an, campania este dedicată tuturor iubitorilor de călătorii, siguranţa în vacanţă fiind esenţială mai ales în anotimpul excursiilor şi concediilor.

dan-boiangiu-arval“Prin campania Safety Week, Arval România îşi doreşte să aducă în prima linie a discursului public problematica siguranţei la volan şi mai mult decât atât, să facă din prevenţie o filosofie de utilizare a maşinii. Sperăm ca din ce în ce mai mulţi conducători auto să devină parteneri ai campaniei şi să implementeze regulile unui condus responsabil pentru un număr din ce în ce mai scăzut de accidente auto”, a afirmat Dan Boiangiu, General Manager Arval România.

Cele 10 reguli de căpătâi pentru şoferii iubitori de călătorii

  1. Verifică maşina la plecare
  2. Pregăteşte un kit de siguranţă
  3. Ai grijă la greutatea maşinii
  4. Planifică din timp traseele
  5. Ia o pauză la 2 ore
  6. Foloseşte centura de siguranţă
  7. Protejează-i pe cei mici
  8. Evită plictiseală şi oboseala
  9. Informează-te înainte
  10. Fii un şofer responsabil

Fondată în 1989 şi deţinută în totalitate de către BNP Paribas, Arval este specializată în leasing operaţional cu servicii incluse. Compania oferă clienţilor săi – profesionişti, companii mici şi mijlocii cât şi corporaţii internaţionale – soluţii customizate care optimizează mobilitatea angajaţilor lor şi externalizează riscurile asociate managementului parcurilor auto.

Cu peste 6.400 de angajaţi, Arval este prezentă în 28 de ţări, iar flota totală deţinută de în întreaga lume a ajuns la 1.028.142 de autovehicule (date decembrie 2016). Arval este fondatorul Element-Arval Global Alliance, una dintre alianţele strategice cu cea mai îndelungată prezenţă pentru industria de fleet management şi liderul mondial cu 3 milioane de autovehicule în aproape 50 de ţări.

 

 

 

 

Adaugati comentariu