Advertisement

mol românia
Home Administrare flote Carburanţi MOL România își extinde rețeaua cu trei stații de servicii noi în Brăila, Oradea și Călărași

MOL România își extinde rețeaua cu trei stații de servicii noi în Brăila, Oradea și Călărași

MOL România își extinde rețeaua națională cu trei noi stații de servicii în Brăila, Oradea și Călărași. În ultimii trei ani, compania a investit în infrastructură 300 milioane lei (peste 60 de milioane de euro).

„MOL România are o strategie de creștere organică, iar stațiile nou deschise joacă un rol important în consolidarea prezenței noastre pe piața locală. Cu un design modern și servicii variate în fiecare locație, aceste stații reflectă angajamentul nostru de a deveni prima alegere pentru clienți, ca retailer de bunuri de consum cu soluții digitalizate și ca furnizor integrat de servicii de mobilitate. Stațiile noastre de servicii sunt mai mult decât simple puncte de realimentare. Acestea sunt destinații practice unde clienții pot găsi o gamă diversificată de servicii, se pot bucura de cafea și produse gastro, având o experiență de calitate în timpul oricărei vizite”, a afirmat Gábor Mozga, CEO al MOL România.

MOL Călărași este situată pe str. Prelungirea Sloboziei, nr.1-1 C. și include mai multe elemente noi care adresează nevoile diverse ale clienților. Pentru prima dată la nivel local, clienții pot găsi în stația de servicii MOL o spălătorie auto manuală cu mai multe compartimente, care permite spălarea simultană a mai multor vehicule, inclusiv spălarea șasiului.

Stația de servicii din Călărași dispune de două pompe multiprodus care integrează cele mai noi tehnologii de carburanți și GPL, oferind carburanții de înaltă calitate MOL EVO și MOL EVO Plus, certificați pentru efectul triplu complex de performanță sporită, durată de viață prelungită a motorului și emisii de carbon reduse. Pentru vehiculele de mare tonaj, stația din Călărași dispune de o pompă cu debit mare, care asigură realimentarea rapidă și reducerea timpului de așteptare. Stația include și o pompă AdBlue, iar clienții au la dispoziție o zonă dedicată cu un skid GPL, care oferă acces ușor și sigur.

 

 

CITEȘTE ȘI:

 

Românii alocă aproximativ 15 salarii medii pentru a-și cumpăra o mașină rulată, peste media europeană

 

Licitaţie pentru construirea primului pasaj pietonal subteran în oraşul Buftea

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Carburanţi

DKV Mobility extinde rețeaua de acceptare App&Go

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată...

biodiesel
CarburanţiFiscalitate

După mașinile electrice, Comisia Europeană va taxa și biodieselul importat din China

După ce a introdus taxe vamale suplimentare pentru vehiculele electrice chinezești, Comisia...

motorină
CarburanţiTransporturi

Pentru transportatori, subvenția destinată accizei la motorină crește la 20 de bani/litru

În ședința de Executivului de miercuri, a fost aprobată Hotărârea de Guvern...

acciza
CarburanţiFiscalitate

Ministerul Finanțelor propune creșterea subvenției la acciza pentru combustibil pentru transportatori și distribuitori

Ministerul Finanțelor a publicat în transparență un proiect de act normativ prin...