Advertisement

Arval Car Sharing
Home Administrare flote Care este sursa de energie a viitorului pentru flotele auto? Află răspunsul de la Arval

Care este sursa de energie a viitorului pentru flotele auto? Află răspunsul de la Arval

Arval, unul din liderii mondiali în leasingul operaţional auto cu servicii incluse, îşi împărăşeşte expertiza în privinţa folosirii motorinei pentru flotele sale de maşini. Astfel, compania este implicată activ în sprijinirea clienţilor săi în tranziţia majoră spre o sursă de energie sustenabilă şi ecologică.

Potrivit companiei de leasing operaţional, pe termen scurt, motorina rămâne esenţială pentru această tranziţie, reprezentând în acest moment două treimi din maşinile şi înmatriculările de vehicule utilitare uşoare ale flotelor auto din Europa.

Noi alternative într-un context al tranziţiei energetice

În contextul conferinţei de la Bonn din 2017 despre schimbările climatice (COP 23), Arval decide să îşi împărtăşească expertiza cu privire la situaţia actuală a folosirii motorinei prin intermediul unui document White Paper, intitulat „Curăţând aerul din jurul motorinei” (https://www.arval.ro/sites/ro/files/media/pdf/arval_whitebook_diesel.pdf).

Într-un context politic crucial, având în vedere noile decizii politice din întreaga Europa, compania a gândit această Carte Albă pentru a clarifica statutul curent al motorinei în Europa şi pentru a sublinia posibilele alternative.

Compania Arval este convinsă că, pe termen scurt, motorina rămâne folositoare pentru reducerea emisiilor CO2, acordând timp producătorilor pentru a face investiţiile necesare pentru producerea unor vehicule alternative şi accesibile, dar şi autorităţilor publice pentru a dezvolta infrastructurile necesare. Benzina şi, mai ales, maşinile hibride, joaca un rol important în aşteptarea unei disponibilităţi mai largi a maşinilor electrice care, asa cum au identificat experţii Arval, atunci când îndeplinesc anumite condiţii, sunt percepute în mod clar ca cea mai bună opţiune.

“Considerăm că realizarea unui inventar al resurselor de energie este pentru noi, extrem de important deoarece întreaga lume experimentează o tranziţie fără precedent în acest domeniu. Această abordare vine în sprijinirea clienţilor noştri pentru găsirea unor soluţii adecvate şi în provocarea unei reflecţii globale asupra mobilităţii de mâine”, explică Phillipe Bismut, CEO Arval.

Prin urmare, abordarea Arval este de a facilita trecerea de la metodele actuale la cele ecologice pentru clienţii săi prin adaptarea la reglementările mereu în schimbare. În acest sens, liderul în leasing-ul operaţional auto cu servicii incluse şi-a revizuit metoda de a calcula costul total al detinerii unui autovehicul (TCO), incluzând noi segmente pentru conducătorii auto, modele de condus şi de localizare.

Arval ia de asemenea în considerare noi alternative de tipul car-sharing, ce reprezintă metode alternative de folosite a unei maşini private.

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Compania Națională de Investiții
Leasing operaţional

Compania Națională de Investiții contractează 12 autoturisme în leasing operațional

Compania Națională de Investiții va contracta, prin licitație, un număr de 12...

Administrare flote

Siguranță și fiabilitate pe șosea, la fiecare kilometru. Descoperă discurile de frână Knorr-Bremse!

Când citești aceste rânduri, peste 50 de milioane de discuri de frâne...

Flote Auto
Administrare flote

A apărut revista Flote Auto, iulie – august 2024

A apărut numărul 102 al revistei FLOTE AUTO, iulie – august 2024,...

TCO
Leasing operaţional

TCO: mașini electrice vs mașini termice

Accelerarea adoptării mașinilor electrice pe baterie este determinată de doi factori esențiali:...