De Paşte, New Kopel Group a adus zâmbetul pe buzele a 136 de copii

Intenţia trebuie să devină acţiune, aşa cum “Cuvintele sunt cărările faptelor”. Este premisa de la care a plecat proiectul iniţiat de New Kopel Group, cu sprijinul “Asociaţiei Neamunit”, pentru a aduce zâmbetul pe buzele a 136 de copiii din patru centre de plasament, două din Bucureşti, unul din Urlaţi şi altul din Slobozia de Giurgiu.cadouri-floteauto

Concret, cu ajutorul “Asociaţiei Neamunit”, care a contactat cele patru centre de plasament şi a aflat dorinţele fiecărui micuţ, angajaţii New Kopel Group au spus “DA!” implicării şi susţinerii prin fonduri proprii a unor copii care trăiesc zilnic cu o unică dorinţă, aceea de a primi, câteodată, bucurie.

Astfel că astăzi, 28 aprilie, o maşină plină cu bunatăţi şi condusă de Iepuraş a ajuns în cele patru centre şi a împărţit darurile copiilor.

“Suntem uniţi de o credinţă comună că niciodată nu este suficient să faci bine. Să faci bine oamenilor, societăţii, naturii. Împreună cu angajaţii New Kopel Group am adăugat încă o cărămidă la edificiul faptelor de bine şi suntem mândri oricând reuşim să ducem la bun sfârşit un astfel de proiect”, a spus Aureliu Surulescu, preşedinte Asociaţiei Neamunit.

La finalul zilei, tot ceea ce rămâne este sentimentul de împlinire pe care îl ai atunci când faci o faptă bună. Poate cel mai de preţ dar e încărcătura spirituală pe care o resimţi când dorinţa de a ajuta se concretizează în fapte care aduc lumina pe feţele unor copii. Suntem la cea de-a 5-a ediţie a proiectului “Spune DA!” şi vom continua să mergem mai departe, animaţi de aceeaşi credinţă că un ajutor, oricât de mic, contează”, a arătat Hezi Shayb, CEO New Kopel Group.

Au mai spus “Da” proiectului si alte companii cunoscute, precum Ulker şi Mert care au oferit dulciuri, Manatwork care a sustinut proiectul aducând logistica, transportul şi voluntari, Tuborg şi Pepsi care au venit cu sucuri naturale, Alka care a adus dulciuri si compania “ImiTrebuie” care a oferit copiilor jucarii.

Iniţiativa din acest an, cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale, este doar una dintr-o serie de alte 5 pe care New Kopel le organizează de 3 ani, în fiecare an, de Crăciun şi de Paşte, cu obiectivul unic de a ajuta copiii să zâmbească şi să se simtă apreciaţi.

New Kopel este un grup de companii, lider in industria auto românească. Parte a grupului Shlomo, una dintre cele mai mari holdinguri din Israel, New Kopel a apărut pe piaţa din România în 2005, fiind singura companie care oferă, în acelaşi timp, servicii de leasing operaţional, fleet management şi rent-a-car.

 

 

Adaugati comentariu